Saya Fatimah Bt Tony, ibu kepada Husnina, Khayla dan Aisya. Saya adalah Pengedar Sah Shaklee di Kuching, Sarawak.

 

adik dan ummi

 

Saya mula mengenali produk Shaklee ini, pada tahun 2012. Masa tu saya sedang hamilkan Khayla.

Kebetulan, semasa mengandung Khayla, saya telah memegang jawatan sebagai Pengurus Besar untuk jabatan kesihatan, keselamatan dan persekitaran untuk syarikat saya. Di tambah dengan beban kerja sebagai pengurus, di samping perlu hadir setiap mesyuarat yang melibatkan HSE, saya menjadi terlalu mudah penat dan stress. Keadaan seperti ini, adalah tidak bagus untuk ibu hamil, sebab ia boleh mengganggu kesihatan janin.

Semasa pertama kenal Shaklee, saya terlihat kawan saya membuat promosi mengenai produk Shaklee di facebook dan produk pertama yang saya ambil adalah Energizing Soy Protein, ESP. Saya pilih untuk ambil produk ini, sebab saya ada masalah mudah letih dan kerap rasa mengantuk.

Alhamdulillah, selepas mengamalkan ESP ni, badan saya lebih bertenaga dan tiada masalah untuk memandu jauh sehingga 3-4 jam, untuk pergi ke tempat mesyuarat.

Saya membuat keputusan untuk menjadi ahli semasa membuat pembelian ESP pada kali pertama, sebab saya nak mendapatkan harga ahli. Biarlah saya bayar lebih untuk kali pertama, sebab saya tahu, untuk pembelian ke seterusnya, saya akan dapat penjimatan yang lebih banyak.

Saya mula menjalankan bisnes online Shaklee secara serius, selepas saya melahirkan Khayla. Sebab pada masa ini, saya dah membuat keputusan untuk menjaga sendiri anak-anak saya. Kalau sebelum ini, anak sulung saya Husnina, terpaksa diserah kepada ibu bapa saya, untuk mereka jaga.

Bila saya membuat keputusan untuk menjaga sendiri anak saya, secara automatik, saya terpaksa mengambil keputusan untuk berhenti kerja sebagai pengurus besar walaupun mendapat gaji yang agak lumayan.

Kini, saya telah bisnes online Shaklee sebagai bisnes sendiri yang boleh di buat di rumah, bagi membantu lebih ramai lagi surirumah di luar sana, yang ingin menambah pendapatan keluarga serta membantu lebih ramai orang untuk mengamalkan cara hidup yang sihat.

Alhamdulillah, saya sangat bersyukur dan gembira dengan keputusan yang saya telah pilih dulu dan dengan apa yang saya miliki sekarang. Untuk sebarang pertanyaan berkaitan Shaklee (makan sendiri atau perniagaan) dan Kehamilan, bolehlah hubungi saya.

 

Berminat Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuklah negara-negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya Fatimah 011-3201 4534 jika berminat menjadi pengedar. Kehadiran anda amat di alu-alukan.

Anda nak buat bisnes Shaklee? Saya akan ajar pelbagai RAHSIA group kami.

 

PERTANYAAN


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 335 times, 1 visits today)
Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: