Ada Masalah Perut Buncit Seperti Wanita Mengandung? Cuba 7 Tips Ini.

Assalamualaikum, Perut buncit macam perempuan mengandung? haha.. jangan terkejut, kalau ada orang boleh fikir anda sedang mengandung, walaupun, anda cuma ada masalah perut buncit. Masalah perut buncit ni, bukan hanya berlaku pada pasangan yang dah kahwin yer.. even wanita bujang atau lelaki bujang pun ada masalah perut buncit. Kebiasaanya, masalah perut boroi ini, berlaku jika anda mengamalkan diet yang mengejut […]

Read more

10 Tips Untuk Memiliki Perut Yang Rata Dan Seksi

Assalamualaikum, Ada masalah perut boroi? Ataupun suami anda ada masalah seperti ini? Ada orang kata, perut boroi ni seksi. Ye ker seksi? Kalau ada yang kata perut boroi tu seksi, fatim tak berani nak komen banyak. Masing-masing ada selera yang diaorang suka. hehee.. Tapi kan, sekarang ni, trend abang sado kini semakin popular, sehingga mampu menenggelamkan kepopulariti abang boroi. Betul […]

Read more