Tag Archives: ibu menyusu

5 Perkara Asas Untuk Penyusuan Bayi Yang Perlu Anda Tahu

By | December 13, 2017

Semakin ramai ibu-ibu yang menyusu, menghubungi saya.. Semuanya mempunyai tujuan yang sama. “Kak, saya nak tahulah tips-tips yang boleh membuatkan susu badan saya banyak. Saya risau, EBM saya tak cukup untuk bayi saya, kalau saya pergi kerja..” hehee..     Ada juga ibu menyusu yang surirumah pun nak jugak, sebab yelah kan.. jadi surirumah ni… Read More »

Bukan Sahaja Susu Semakin Bertambah, Tapi Kulit Pun Semakin Licin

By | May 26, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua .. Testimoni adalah perkongsian customers kami yang berpuas hati. Lagi perkongsian kulit cantik selepas mengamalkan vitamin Shaklee. Ibu ini mengambil vitamin Shaklee untuk ibu menyusu, namun mendapat faedah tambahan pula. Salam…   Semalam saya pergi hantar vitamin ibu menyusu pada customer saya Aza di Maybank Taman Molek..dia beli untuk set yang ke… Read More »

TESTIMONI: Rahsia Suami Semakin Melekat Semakin Cinta, Selepas Berpantang

By | May 23, 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua .. Wah..bila bercerita mengenai testimonial, ni memang betul2 buat saya rasa excited..hehee.. mana tak nya.. masing2 dengan cerita yang unik..tp, ingat ini bukan cerita rekaan mereka, tapi itulah apa yang mereka rasakan sebenarnya..hehee. Saya nak share bersama anda, apa yang Pn Mazlifah, setelah mencuba supplemen lengkap untuk ibu menyusu.. Wah..… Read More »