Tag «atasi masalah tekanan darah tinggi»

RESVERATROL BANTU STABILKAN BACAAN TEKANAN DARAH TINGGI DAN KOLESTROL EMAK

  Assalamualaikum. Saya Wan Zainab bt Wan Muhammad. Saya ingin ceritakan Shaklee Effect ibu saya. Emak saya mengalami masalah darah tinggi dan masalah ini sudah lama dialami beliau. Kesihatan beliau sering terganggu. Emak saya seorang surirumah sepenuh masa dan mempunyai 11 orang anak. Sekarang adalah waktu rehat beliau, memandangkan anak2 sudah besar. Beliau kerap demam, …

TESTIMONI: Kini Ayah Bebas Dari Masalah Tekanan Darah Tinggi

Assalamualaikum, Apa khabar yer semua hari ini? Saya pasti anda pun tahu bahaya darah tinggi ni kan? Penyakit darah tinggi ni selalu berkait rapat dengan sakit jantung dan diabetes serta stroke. Mungkin, jarang kita dengar sebab ahli keluarga kita atau saudara mara tak de sakit macam ni, atau langsung tak sedar pun sebenarnya.     …

Bahaya Tekanan Darah Tinggi Dan Cara Mengatasinya

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua ..   Pening nak cari ubat darah tinggi. Tapi lelaki ini turunkan tekanan darah dengan hanya ubah cara hidup. Makin kurus & hensem pulak tuh..   Nak tahu apa yang dia dah lakukan, meh tonton video pendek yang tak sampai 2 minit ni. 🙂     Apakah Tekanan Darah Tinggi? …

Alhamdulillah, Kini Tekanan Darah Tinggi Ayah Semakin Berada Di Paras Normal

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua … kolestrol yang tinggi.. tekanan darah tinggi.. semuanya membawa ke simptom2 serangan sakit jantung…… tahukah anda 90% pengidap tekanan darah tinggi tidak menunjukkan sebarang gejala manakala 10% lagi ada menunjukkan simptom / tanda.  Silent killer… Sekarang ni golongan muda pun ramai kene… Disini saya sekadar nak berkongsi cerita Ira yg …

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: