SHAKLEE MEAL SHAKES

 

Diperkaya Dengan Nutrisi Penting Semulajadi Untuk Keperluan Si Kecil Anda

Merentasi kehidupan ceria dan aktif, sang kanak-kanak kebiasaannya selalu culas dalam soal pemakanan dan terkadang kita juga turut hampir terlupa akan keperluan diet seharian mereka. Sebagai langkah mudah, ramai antara kita memberi diet makanan segera sebagai pilihan kerana itu yang menjadi kegemaran mereka.

SHOP NOW BUTTON

klik untuk membuat pesanan

 

Cabaran Kanak-Kanak Masa Kini

Gaya hidup kanak-kanak agak kompleks, mereka di dalam proses pembelajaran, sensitif terhadap bau, rasa dan warna dan kadang-kadang bentuk pun penting juga dalam soal memilih makanan. Namun tidak semua makanan segera itu tidak baik- memadai jika ia mengandungi sebahagian unsur penting zat makanan.

Bagi anda yang prihatin kepada diet pemakanan si kecil anda, Shaklee Meal Shakes adalah pilihan terbaik. Rasa yang menakjubkan, mudah di bancuh, rendah lemak dan rendah glisemik, selain membekalkan pakej nutrisi lengkap ke dalam pemakanan si kecil anda, tidak ketinggalan termasuk anda juga.

Shaklee Meal Shakes membekalkan 19 vitamin dan mineral penting, diperkaya dengan sumber kalsium dan juga sumber protein terbaik – merupakan asas nutrisi kepada pertumbuhan kanak-kanak membesar dan remaja yang ingin kekal kuat dan sihat.

Shaklee Meal Shakes menyediakan sumber protein lengkap bagi penyerapan asid amino dan nutrien penting yang diperlukan oleh tubuh setiap hari. Ia diperbuat daripada sumber semulajadi buah-buahan dan sayuran, kacang soya non-GMO dan pati protein organik (whey protein). Ia amat mudah diserap dan dihadam oleh kanak-kanak membesar dan juga orang dewasa. Tiada kandungan gula tiruan dan merupakan sumber bioavailable protein terbaik.

8 Kelebihan Utama Shaklee Meal Shakes

 1. Nutrisi Lengkap – membekalkan 12 jenis vitamin penting dan 11 jenis mineral utama. Kekurangan sumber mineral boleh mengganggu penyerapan vitamin dan menyebabkan risiko kerencatan enzim. Ia juga mengandungi unsur soy lecithin untuk menguruskan kelas vitamin larut lemak
 2. Membekalkan nutrisi penting untuk sel – Diperkaya dengan protein (tanpa laktosa) untuk membina dan mengekalkan kulit, kuku, rambut, organ dan sistem imunisasi sel
 3. Membantu tumbesaran – kandungan asid folik, biotin, kalsium serta sumber magnesium dan fosforus amat penting dalam membina dan mengekalkan tulang dan sel bayi dan kanak-kanak membesar.
 4. Antioksidan – Mengandungi vitamin C, E, Zink dan Selenium yang merupakan agen antioksidan yang mencegah penuaan awal
 5. Meremajakan kulit – Mengandungi sumber lengkap vitamin B Kompleks, zat besi dan unsur kuprum untuk sel darah merah sihat serta pembentukan kulit yang segar untuk mengembalikan seri wajah.
 6. Detoksifikasi – diperkaya dengan serat fiber yang membantu proses peristalsis kolon bagi membersihkan dinding usus yang kotor. Kadar toksin yang tinggi adalah dalam usus besar yang tidak menjalankan fungsi optimum
 7. Rasa yang menakjubkan sesuai untuk semua peringkat umur – Diperkaya dengan rasa vanilla segar dan rasa manis semulajadi daripada fruktosa serta tidak mengandungi perisa dan pewarna tiruan.
 8. Penyediaan semudah 1, 2 dan 3 – Datang dalam bentuk serbuk mudah larut, hanya perlu tambahkan air suam dan campurkan dalam shaker anda. Kocak dan sedia! Tambahkan air untuk lebih kesegaran.

5 Sebab Penting Shaklee Meal Shakes Terbaik Untuk Anak Anda!

 • Merangsang dan meningkatkan selera makan kanak-kanak
 • Membantu mengatasi masalah sembelit
 • Meningkatkan aktiviti kecerdasan minda dan meningkatkan prestasi dalam proses pembelajaran
 • Membantu meningkatkan antibodi tubuh terutama bagi anak-anak yang sering selsema dan diserang asma
 • Membantu anak-anak yang mempunyai masalah berat badan ideal

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk keterangan lanjut dan konsultasi produk secara eksklusif, hubungi segera

Fatimah Binti Tony
Shaklee ID: 887938
Sms/Whatsapp: 011-3201 4534
Email: fatimah_tony@yahoo.com

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge