Promosi September 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. ­čÖé Fatim yakin, pasti ramai dah peminat tegar produk Shaklee tahu mengenai promosi yang best untuk bulan ni. Seperti biasa, Shaklee sentiasa menawarkan produk-produk yang hot untuk ditawarkan kepada peminat tegar produk mereka. Untuk bulan september ini, Shaklee telah menawarkan produk HOT, iaitu Energizing Soy Protein. Untuk promosi kali ini, Shaklee menawarkan dua kaedah pembelian, […]

Read more

Sudah Lama Kahwin Tapi Belum Hamil? Ubah Diet Harian Anda Sekarang.

Alhamdulillah, dapat jugak kelapangan untuk share beberapa info buat anda di luar sana.. sedang sibuk membaca majalah PAMA, tiba-tiba terbaca satu tajuk “Pemakanan Persediaan Hamil“.. terus tergerak hati untuk berkongsi… sebab fatim┬átahu, ramai teman-teman di luar sana, ada yang masih merancang, ada yang sedang berusaha untuk mendapatkan anak.. Jom tengok apa PAMA beritahu mengenai 17 tips yang ┬ásangat berguna untuk […]

Read more

Ketahui Kenapa Ibu Hamil Mesti Ambil Protein Semasa Hamil

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ­čÖé Kehamilan adalah satu detik yang sangat indah dan istimewa dalam hidup seorang wanita yang bergelar isteri. Ini kerana, sepanjang tempoh 40 minggu janin membesar di dalam rahim, memberi satu kenikmatan yang tidak terhingga. Lebih-lebih lagi, bila sudah memasuk minggu ke-20, minggu yang biasanya ibu-ibu hamil mulai merasa pergerakan lembut dari dalam rahim. Semakin bertambah […]

Read more

Berpantang Lebih Bertenaga Dan Tiada Lagi Masalah Sembelit

Alhamdulillah, genap dah umur baby baru 23 hari.. Seronok mendapat baby baru, di samping melayan keletah kakak. Aduh.. Kakak ni jeles pulak dengan adik.. ish3.. Bila tengok ummi dia pangku adik nak menyusu, kakak pun sibuk nak bagi punggung dia kat ummi.. Nak jugak di pangku.. Kadang-kadang perangai kakak menjengkelkan dengan kenakalannya.. tapi, biasalah kakak pun baru umur 1 tahun […]

Read more

10 Tips Kesuburan Yang Mungkin Anda Belum Ketahui

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ­čÖé Memandangkan masih ramai lagi yang menghubungi fatim, bertanyakan tentang tips-tips untuk tingkatkan kesuburan ni, jadi tak tak salah kalau fatim┬ának share lagi 10 tips kesuburan, yang mungkin dapat membantu anda dan pasangan anda mendapat anak 1. Fahami bagaimana kehamilan terjadi Jika haid anda teratur, setiap kali sebelum haid, telur (ovum) akan dikeluarkan oleh ovari. […]

Read more

Vitamin Cadangan Bagi Memenuhi Keperluan Ibu Hamil

Assalamualaikum semua, Fatim pasti ramai ibu-ibu diluar sana yang telah memilih vitamin shaklee sebagai makanan tambahan, lebih-lebih lagi kalau yang sedang hamil. Ye lah kan, masa hamil, semua benda macam tak kena je. Nak makan, muntah. Nak minum pun muntah. Tak makan karang, kesian pulak baby. Bukan baby je kesian, ibu pun sama jugak. Tahu tak anda, jika anda sedang […]

Read more
1 86 87 88