Panduan Penyimpanan EBM Agar Tidak Cepat Rosak

By | August 6, 2017

    Assalamualaikum semua, Dibawah ni saya kongsi secebis info sebagai nota untuk ibu2 menyusu… Panduan untuk menyimpan EBM.. berapa lama ia bertahan untuk suhu yg tertentu dan apa yg ibu harus lakukan kat baki EBM yang dah digunakan..jom rujuk jadual ni.   Reminder: Use clean containers, and wash your hands with soap and water… Read More »

TESTIMONI SET KECANTIKAN

By | August 5, 2017

Bismillah, Apa khabar pembaca blog kedai vitamin fatimah hari ini? Hari ini, saya tak nak berceloteh panjang, tapi nak berkongsi berita gembira dari pengguna set kecantikan Shaklee. Mana tahu, ada yang masih belum mencuba vitamin Shaklee ni… hehee   Bagaimana? Seronok tak baca testimoni diaorang ni? Alhamdulillah, setakat ni, memang ramai customer Shaklee yang sangat… Read More »

5 Tips Kurus Tanpa Perlu Keluar Wang

By | August 4, 2017

  Pernah tak anda terfikir nak kuruskan badan tapi nak pergi pusat gym, tak mampu nak bayar. Mahal. Nak beli supplemen, tak mampu, sebab gaji yang ada pun cuma cukup untuk bayar hutang dan belanja rumah je. Baki pun cuma seciput je. Jangan risau yer, hari ni,  saya nak berkongsi 5 tip yang dapat membantu… Read More »

Sembuh Gastrik Selepas 2 Hari Selepas Mengambil Mighty 3 Gem

By | August 2, 2017

Assalamualaikum, Puasa tak hari ini? Kalau berpuasa alhamdulillah. :). Tidak semua orang berpeluang berpuasa dalam bulan Ramadhan ini, lebih-lebih lagi kalau yang ada masalah kesihatan macam sakit gastrik dan banyak lagi sebab-sebab tak dapat berpuasa. 🙂 Tahu tak anda, sakit gastrik ini kalau di biarkan melarut, ia boleh mengundang kepada penyakit sakit kanser. Sebab itu,… Read More »

Manfaat Lecithin Bukan Sekadar Untuk Kurus

By | August 1, 2017

Soy Lecithin Shaklee yang disaluti dengan bovine lembu ini mempunyai begitu banyak manfaatnya. Ia bukan sekadar membantu mereka yang merancang untuk menurunkan berat badan, bahkan ia mempunyai 16 lagi kebaikan lain. Lecithin yang dirumus oleh Shaklee diekstrak dari kacang soya organik bukan-GMO. Setiap kapsul lecithin mengandungi 530mg soya lecithin termasuk 80mg kolina dan 48mg inositol.… Read More »

Testimoni Set Kecantikan Shaklee: Kulit Berparut Kesan Jerawat Kini Tiada Lagi

By | July 26, 2017

Assalamualaikum, Anda ada masalah wajah berparut kesan jerawat tak? Tidak semua orang bertuah memiliki kulit wajah yang cantik berseri dan bebas dari masalah kulit jerawat serta jeragat. Yang paling menyedihkan adalah kesan parut jerawat yang tidak mahu hilang. Jadi, tidak hairanlah, kalau ramai wanita yang sanggup mencuba apa sahaja jenis produk kecantikan, asalkan bekas-bekas jerawat… Read More »

[TESTIMONI]: Rahsia Kulit Kusam, Berjerawat Kembali Berseri & Bersih Dari Jerawat Telah Terbongkar

By | July 25, 2017

Assalamualaikum, Anda masih kalut dengan kulit bermasalah, kulit kusam, berjerawat timbul macam cendawan tumbuh semasa hujan? Cuba produk ni tak berkesan. Cuba produk tu, kulit pula semakin teruk. Kena pula raya tak lama lagi ni. Sabar yer cik adik manis. :). Jom baca pengalaman Cik Iema yang telah mengalami masalah kulit, dan beliau telah mengambil… Read More »

Luahan Hati Seorang Pengguna Shaklee – “Ambil Vitamin Shaklee Memang Puas Hati”

By | July 24, 2017

Hari ni, saya nak berkongsi testimoni dari salah seorang pengguna setia Shaklee. Bayangkan, beliau dah ambil Shaklee dari masa beliau berpantang, lepas tu ambil untuk kuruskan badan, dan sekarang, beliau ambil untuk kecantikan pula.. hehe.. Jom baca luahan hati Pn. Sha, susulan pengambilan collagen… kesan jerawat dah xde… licin n gebu…liang roma mkn mengecil… baru pakai 10 peket… tak… Read More »

Atasi Masalah Period Tidak Teratur Dengan Vitamin Shaklee

By | July 23, 2017

Assalamualaikum, Antara Punca Period Tidak Teratur Sekarang ni, kerap saya menerima pertanyaan dari pelanggan saya, terutamanya wanita, yang mengalami masalah period tidak teratur. Wahai wanita di luar sana, kalau anda atau saudara mara yang mengalami masalah period tidak teratur, tidak kira dia masih bujang atau sudah berkahwin, jangan ambil remeh dan pandang ringan. Ini kerana,… Read More »