Green Vitamin House Artikel Terkini

0

PROMOSI OGOS 2018

Assalamualaikum semua, Masih sempat lagi kan, kalau saya kongsikan dengan anda semua, tentang promosi yang Shaklee tawarkan untuk bulan ogos ni. Banyak tawaran menarik tau. 🙂   #1 : PROMOSI VIVIX     Untuk bulan ini, Shaklee menawarkan promosi beli 6 percuma 1 & beli 2 botol dapat less 5%....

0

Kelebihan Membeli Vitamin Shaklee Melalui Pengedar Sah Shaklee

Bagaimana nak tahu, orang yang jual produk shaklee tu, merupakan pengedar shaklee yang sah? Mudah je. Semasa nak beli tu, terus tanya samada orang yang menjual tu pengedar sah atau tak. Kalau dia kata ya, terus tanya no ID atau no keahlian shaklee beliau. Macam saya, no ID saya ialah...

0

Q & A Mengenai Ostematrix

Ostematrix adalah antara vitamin kalsium shaklee yang sangat popular, terutamanya di kalangan : ibu hamil ibu berpantang ibu menyusu orang ada masalah sakit sendi wanita warga emas   Biasanya kan, kalau yang dah biasa beli Ostematrix shaklee selama ini, akan perasan ada tulis kena ambil 4 biji 1 hari. Tapi,...

0

PROMOSI : Shaklee Baby Beli 1 Percuma 1

Dah pernah mencuba Set Shaklee Baby? Bagi yang dah mencuba, pasti tahu betapa bestnyer set shaklee baby ni. Tahu tak, bulan ni Shaklee menawarkan set Shaklee Baby, Beli 1 Percuma 1, dengan harga RM 370 sahaja termasuk pos. Boleh je beli, share dengan kawan dan bahagi 2. hehe.   Testimoni...

0

CARA KAWAL STRESS SEMASA ANDA HAMIL

ELAKKAN STRESS   Stress merupakan masalah umum di kalangan warga moden yang boleh memberikan kesan kepada kehamilan anda. Ibu hamil biasanya mengalami pelbagai jenis stress kerana kehamilan bukan sahaja melibatkan perubahan kehidupan, malah ia akan mengubah corak hidup anda daripada seorang wanita biasa kepada seorang ibu. Keadaan mabuk hamil dan...

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: