Category Archives: Weight Loss

Senarai Set Pilihan Untuk Menurunkan Berat Badan Termasuk Harga

By | September 7, 2017

Dalam set menurunkan berat badan, terdapat beberapa jenis vitamin yang boleh anda pilih. Berikut adalah senarai vitamin yang terdapat di dalam set kurus.     Di dalam set menurunkan berat badan ini, terdapat beberapa set kecil yang boleh anda pilih, bersesuaian dengan bajet anda sendiri.   (SILA KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT PEMBELIAN SECARA ONLINE… Read More »

VITAMIN PELANGSING BADAN SHAKLEE

By | August 13, 2017

Bismillah.. Assalamualaikum semua.. Masih ramai lagi yang belum bertemu dengan produk yang sesuai untuk menurunkan berat badan? Hari ini, saya nak share satu berita gembira, daripada salah seorang customer slimming set shaklee..  Sangat awesome! Start gunakan Shaklee bermula Februari 2013 (baru lagi la). Dalam tempoh 6 bulan, beliau berjaya turunkan berat sehingga 25kg!! Jom kita… Read More »

Turunkan Berat Badan 1.8 Kg Dalam Masa 2 Minggu

By | August 9, 2017

Bismillah, Sudah pasti ramai yang dah tahu vitamin shaklee yang sangat glamer untuk menguruskan badan. Sebabnya, vitamin untuk kurus ini, adalah antara vitamin yang banyak orang ambil. Bukan sahaja mereka yang nak kurus je ambil, malahan, mereka yang nak maintainkan badan dan yang nak menyingkirkan inci-inci yang tak diperlukan pun ada.. hehee.. Tadaa… Ini adalah… Read More »

Resepi Kembali Langsing Selepas Bersalin (Amalkan Semasa Berpantang)

By | August 9, 2017

Assalamualaikum semua, Sukar Untuk Kembali Langsing Selepas Bersalin? Kalau tanya orang tua, mesti diaorang cakap, “ala, normal lah tu.. perempuan yang dah bersalin, memang akan gemuk”.. Mesti sedihkan dengar ayat ni.. hehee..     Tapi, hari ni, saya nak share resepi istimewa untuk anda. Kalau sekarang tengah hamil atau bakal bersalin tak lama lagi, meh… Read More »

TESTIMONI SET KURUS: Berat Turun 20kg Dalam 4 Bulan

By | August 8, 2017

Assalamualaikum semua. Semenjak fenomena ESP melanda ni, semakin ramai pulak customer berkongsi kegembiraan selepas mengambil ESP.. hehee.. Seronok sangat bila mendengar perubahan mereka. Kalau dulu, badan gemuk, tapi sekarang, badan semakin langsing. Kalau dulu, badan asyik lemak dan bermaya, tapi sekarang, badan macam energetik pulak. Kalau dulu, rambut asyik nak gugur je, tapi sekarang, semakin… Read More »

Berat Turun 13 Kg Dengan Set Weight Loss

By | July 19, 2017

Assalamualaikum, Hari ini, saya nak berkongsi dengan anda, testimoni customer Shaklee, pn Dilla yang mengambil set weight loss shaklee. Tapi, dia bukanlah ambil masa bulan ramadhan yer.. 🙂     Meh dengar apa pula ulasan pn Dilla ni.. 🙂   Salam semua..my own testimonial..blh share..pic 1 – after deliver my 1st dotter..berat 67kgpic 2 –… Read More »

7 Tips Singkir Gemuk Air

By | June 3, 2017

  7 Tips Singkirkan Gemuk Air Tips # 1 : Terapi Air Minum 8-10 gelas air. Terlalu banyak air akan melarutkan elektrolit ke dalam sel darah, manakala kuantiti yang sedikit pula menyebabkan dehidrasi. Sebaik-baiknya minum air pada kuantiti yang mencukupi   Tips # 2 : Hadkan Garam Termasuk menjauhi makanan ringan. Sayangilah buah pinggang anda… Read More »

10 Makanan Sihat Untuk Diet

By | June 3, 2017

Apakah maksud “Fad Diets“? “Fad Diets” membawa maksud program penurunan berat badan yang dikatakan dapat membantu menurunkan berat badan melalui kombinasi makanan tertentu. Kini, amalan diet ini semakin popular kerana hasil penurunan berat badan yang cepat dapat dilihat dalam masa yang singkat.   Fad Diet Kerana tergesa untuk langsing dengan cepat, ramai wanita yang ghairah… Read More »

Kelebihan Set Langsing Shaklee

By | May 8, 2017

Bismillah, Assalamualaikum pembaca semua.. Di harap semua berjaya mencapai apa yang matlamat anda pada hari ini. 🙂   Shape-Up Program :   Set ini adalah untuk mereka yang mahu menguruskan badan, dan membuang lemak yang berlebihan dalam badan. Kebaikan program ini ialah ia menjadikan badan lebih ramping dan langsing, lebih bertenaga, lebih berkeyakinan dan meningkatkan… Read More »