Category Archives: WAHM

Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Bersama Saya

By | May 22, 2017

Anda berminat untuk menjana pendapatan bersama shaklee? Nak tak kalau mendaftar ahli bersama saya?   Buat anda yang penggemar mengambil vitamin makanan tambahan Shaklee, anda adalah sangat-sangat digalakkan untuk menyertai saya menjadi ahli Shaklee. Ye lah kan, alang-alang dah membeli dengan kerap setiap bulan kan? 🙂 Selain cash back yang confirm dapat setipa bulan (bagi… Read More »

Ingin Berjaya Dalam Bisnes? Pastikan Mentor Anda Ada 5 Ciri Ini.

By | April 26, 2017

Ramai yang ingin berjaya dalam bisnes, tapi seringkali tersilap pilih siapa yang ingin di jadikan mentor. Mentor adalah seseorang yang ingin jadikan kejayaan mereka sebagai contoh serta perangsang untuk berjaya. Mana ada orang yang lahir-lahir je terus berjaya. Pasti mereka ada melalui jerih pahit yang telah mereka lalui. Dalam mencari mentor yang sesuai dengan diri… Read More »

Kenapa Anda Mesti Jadi Ahli Shaklee

By | February 28, 2017

Assalamualaikum semua, Jika anda pengguna tegar Shaklee haruslah DAFTAR AHLI SHAKLEE sekarang!! Banyak faedah yang anda akan dapat. Antaranya: Dapat beli Shaklee dengan harga yang lebih rendah dari harga retail. Diskaun sehingga 20%  dari harga retail Boleh dapat cash bonus base on pembelian setiap bulan.Yang ni ada term and condition. Boleh beli buy 6 free 1. Setiap bulan, Shaklee… Read More »

10 Soalan Yang Menarik Mengenai Pendaftaran Sebagai Ahli Shaklee

By | February 10, 2017

Bismillah, Assalamualaikum semua .. Harap anda semua sihat dan ceria selalu. Hari ini, saya nak berkongsi sedikit info yang mungkin selalu anda tertanya-tanya, mengenai pendaftaran ahli shaklee. Jadi, saya nak share soalan-soalan yang kerap ditanya oleh mereka yang berminat untuk mendaftar. Manalah tahu, ia juga adalah soalan yang anda nak tahu selama ini. 🙂  â€¦ Read More »

Saya Beli Untuk Kegunaan Sendiri Jer… Perlu Ke Saya Mendaftar?

By | February 10, 2017

Bismillah, Assalamualaikum semua, Apa khabar hari ini? Mesti tak seronok kan? Kelmarin bercuti, tapi hari ni kena kerja balik.. sabar yer.. hehe.. Hari ini saya nak berkongsi mengenai persoalan yang sering customer selalu fikirkan dan mereka pun kerap jugak tanya saya. Jadi, kalau anda juga pun tertanya-tanya, memang sesuailah topik ini untuk anda. 🙂  â€¦ Read More »

BISNES TIPS UNTUK TINGKATKAN PELUANG CLOSE DEAL DENGAN PROSPEK

By | February 3, 2017

Memandangkan akak memang membuat bisnes online, jadi, akak nak kongsikan satu tips penting, yang perlu anda lakukan, sebagai seller. Ingat yer, dengan tips ini, peluang anda untuk close deal dengan prospek akan menjadi lebih tinggi. 🙂     Pernah tak anda follow-up prospek yang dulu pernah bertanya mengenai produk yang anda jual, tapi lepas tu,… Read More »

TIPS PENGURUSAN MASA UNTUK SURIRUMAH

By | December 15, 2016

Pernah tak ada masa anda rasa seolah-olah, masa macam tak cukup je. Ada sahaja yang tak sempat nak buat. Tahu-tahu je, dah waktu petang. Lebih-lebih lagi, jika anda seorang ibu dan menjadi surirumah sepenuh masa. Nak tahu tak, sebenarnya, dalam masa 24 jam, kadang-kadang memang tak kan pernah rasa cukup. Jadi, pengurusan masa adalah penting… Read More »

TIPS UNTUK BUAT BISNES ONLINE SHAKLEE

By | December 9, 2016

  Percaya tak kalau akak kata, ramai je pengedar shaklee, yang mempunyai latar belakang pendidikan bukannya dalam bidang nutrisi. Tapi, ia bukan sebagai penanda aras untuk menentukan kejayaan dalam bisnes shaklee. Yang penting kena cuba, kena usaha dan pasti berjaya. Even surirumah pun ramai je yang join buat bisnes shaklee dan berjaya dengan pendapatan 4-5… Read More »

UBAH MINDA JADI “THINK AND GROW RICH”

By | December 3, 2016

THINK AND GROW RICH Siapa diri anda dan apa keputusan yang anda ambil adalah bukan atas pilihan orang lain. Tetapi ia adalah bermula dari diri anda sendiri. Kalau anda ingin kaya, berfikirlah seperti orang kaya, bertindak seperti orang kaya. Ingat, bukan berlagak seperti orang kaya tetapi fikiran masih minda miskin. Antara cerita yang menarik di… Read More »