KAWAL STRESS DENGAN B-COMPLEX

  Saya seorang yang bole juga dipanggil OCD..so apabila melakukan saya sangat pentingkan kesempurnaan n ‘crash my head’ untuk melakukan yang terbaik. Bagi saya kalau tak dapat lakukan sesuatu terbaik, baik tak payah buat langsung😅. . Pada masa yang sama saya juga sejenis yang risau kalau saya ada melukakan hati orang dengan kata-kata atau perbuatan. Disebabkan itu, saya menjadi seorang […]

Read more

ULSER MULUT SEMBUH DENGAN CEPAT HASIL KONSISTEN AMALKAN VITAMIN

  Assalamualaikum w.b.t Apa khabr semua? Nama saya Nor Silawati binti Ngah. Saya lebih dikenali sebagai Cik Laa dikalangan rakan-rakan FB terutama rakan-rakan SID. . Untuk kali ini, Cik Laa ingin berkongsiĀ #shakleeeffectCik Laa sejak mengamalkan vitamin Shaklee iaitu ESP, VITAMIN C, B-COMPLEX & ZINC COMPLEX. . Cik Laa mempunyai berat badan di bawah BMI yg sepatutnya iaitu under weight. Dengan […]

Read more

BASIC H MUDAHKAN TUGAS IBU HAPUSKAN CONTENGAN DI DINDING

  Assalamualaikum, saya Sharifah Nurulkamariah, ibu kepada 2 orang anak. Kali ini saya ingin berkongsi pengalaman menggunakan basic H Shaklee. . Dah jadi lumrah rumah penuh dengan contengan bila ada anak yang mula pandai menulis dan melukis, saya juga tidak terkecuali dari itu. Tiap hari pasti ada contengan di merata-rata tempat terutama tempat yang kadang-kadang tu saya sebagai ibu pun […]

Read more

LUKA BERSALIN SECARA PEMBEDAHAN CEPAT SEMBUH SELEPAS AMALKAN SUPLEMEN DAN VITAMIN

  Assalamualaikum w.b.t. Saya Nurainy bte Md Jali merupakan ibu kepada seorang cahaya mata iaitu Ammar Izzariel bin Mohamad Izat. Kisah Anie jatuh hati dengan Shaklee bermula selepas lahirkan anakanda tercinta. . Semasa dalam tempoh berpantang hari yang kesembilan, Anie diduga mengalami pendarahan pada luka pembedahan. Setiap pergerakan menyebabkan darah keluar daripada luka jahitan tersebut. Risau keadaan menjadi lebih serius, […]

Read more

BERPUASA DENGAN CERGAS DAN BERTENAGA WALAUPUN KETIKA SARAT HAMIL DAN MENYUSUKAN ANAK

Assalamulaikum dan salam sejahtera. Nama saya ialah Najihah Abdul Mutalib, seorang ibu bekerjaya dan mempunyai 6 orang anak termasuk sepasang kembar. Perkenalan saya dengan Shaklee bermula sejak sebelum saya hamil anak ke-5 iaitu kira-kira lebih lima tahun yang lalu. Alhamdulillah setelah 5 tahun saya mengamalkan suplimen dan produk Shaklee yang lain, banyak kesan yang telah saya serta keluarga rasai sejak […]

Read more

SAKIT KENCING TIKUS BERANSUR PULIH SELEPAS AMALKAN VIVIX DAN NUTRIFERON.

Sebelum ni saya hanya pernah dengar tentang kencing tikus di berita dan saya tak sangka saya akan menjadi salah seorang yang mengalaminya. Kisah ni pada tahun lepas sekitar Ogos.  . Pada mulanya saya berak darah lebih kurang dalam seminggu. Saya tak fikir ia sesuatu yang serius. Sebab saya tak ada sakit apa-apa. Kemudian lepas seminggu baru datang gatal-gatal badan, badan […]

Read more

ANDAI AKU BOLEH MEMBAHAGIAKAN

Ma KakYa.. 74 tahun, tok pada 20 orang cucu, 3 nak masuk 4 orang cicit. Ma KakYa ada masalah darah tinggi, kolesterol tinggi dan advanced bilateral knee osteoarthritis (lutut kurang minyak gris yang teruk). . Untuk masalah osteoarthritis ma, KakYa dah cuba intraarticular injection (cucuk dekat lutut). Ok, ada perubahan, tapi ma KakYa tak nak buat lagi. Sakit katanya. So […]

Read more

PENANTIAN UNTUK HAMIL SELAMA 2 TAHUN BERAKHIR SELEPAS IKHTIAR DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

  Assalamualaikum dan salam sejahtera . Saya Norshahidah Saffana binti Mohd Nor. Seorang Jururawat dan ibu kepada 2 orang anak iaitu Iyad Dzulfiqar 3tahun dan Idlan Harith 21hari. . Testimoni kali ini saya ingin kongsikan tentang penantian saya untuk hamil selepas 2tahun perkahwinan saya dan suami Mohd Ikhtisyamuddin bin Abd Rashid. . Saya dan suami diijabkabulkan pada 03 Mac 2012. […]

Read more
1 2 3 18