Category Archives: Suami Isteri

HANGATKAN SEMULA HUBUNGAN SUAMI + ISTERI DENGAN VITAMIN E

By | February 3, 2017

Ingin tak kembalikan semula kehangatan hubungan anda dan pasangan anda, dengan cara yang mudah dan pastinya sangat selamat. šŸ™‚ Pernah tak anda mendengar bahawa vitamin E juga dikenali sebagai vitamin cinta? Jom Baca. šŸ˜‰     Apa Istimewanya Vitamin E Untuk Suami + Isteri ? Kebanyakan lelaki yang mengambilĀ Vitamin EĀ sekurang-kurangnyaĀ seminggu sekali akan mempunyai lebih tenagaā€¦ Read More »

Set Kesuburan Bantu Peningkatan Kekuatan Sperma Suami

By | October 28, 2016

Assalamualaikum, Hari ini saya nak berkongsi pengalaman gembira customer yang mengambil vitamin Shaklee. Beliau ambil untuk tujuan tingkatkan kesuburan & menguruskan badan. Selepas suami beliau mengambil set kesuburan suami, dengan izin Allah, sperma suami beliau yang dulu lemah, kini semakin banyak dan kuat.Ā  hehee.. Best kan? šŸ™‚ Jom baca apa yang beliau kongsikan. šŸ™‚ Dalamā€¦ Read More »

Isteri Sukar Hamil? Ketahui Kenapa …

By | August 28, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua .. Saya pasti, isu untuk mendapat anak, terutamanya bagi pasangan yang sudah lama kahwin adalah antara punca perbalahan rumah tangga.. Seringkali, antara pasangan akan saling menyalah satu sama lain.. Padahal, bila sukar atau lambat dapat anak, bukan lah perkara asing.. Kadang-kala keegoan masing-masing yang membuatkan isu nampak terlalu kritikal dalamā€¦ Read More »

Hangatkan Hubungan Asmara Anda Dan Suami ..

By | August 10, 2016

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua.. Jika pasangan anda sering mengadu keletihan, sukar tidur malam, rasa lesu, sakit pinggang, hadiahkan Supplemen ini untuk pasangan anda, kerana ia adalah set hadiah yang terbaik untuk pasangan anda kekal lebih sihat dan bertenaga .. šŸ˜‰   Malahan, ia juga sangat bagus untuk kesihatan jantung pasangan anda, di sampingĀ BONUSĀ untukĀ KEINTIMAN &ā€¦ Read More »

10 Tips Untuk Tingkatkan Peluang Hamil Bagi Pasangan Yang Dah Lama Berkahwin

By | June 20, 2016

Melihat keletah anak-anak, memang sangat menghiburkan..Mereka adalah penghibur di saat duka & menyenangkan hati di saat gundah.. Bila melihat wajah anak tersenyum, hilang segala masalah yang telah bermain di dalam fikiran. (mode: teringat kat baby sendiri pulak..hehee).. Namun, tidak semua pasangan yang dah berkahwin, menjadi insan yang bertuah. Bertuah mendapat lucky draw ke? Bukan… Bertuahā€¦ Read More »

Cara Mengira Waktu Kesuburan Yang Betul Bagi Meningkatkan Peluang Untuk Hamil

By | June 14, 2016

Rasa yang inginkan anak bagi pasangan yang sudah berkahwin adalah perkara lumrah. Namun, tidak semua pasangan yang bertuah, yang akan terus mendapat anak, tidak lama selepas berkahwin. Malahan, ada yang terpaksa melakuan beberapa kaedah untuk yang diperlukan demi mendapatkan anak. Ada yang melakukan anak tabung uji, pengovulan, malahan, ada yang masih mencuba dengan cara tradisionalā€¦ Read More »

Alhamdulillah, 10 Tahun Dah Menunggu, Akhirnya Di Sahkan Mengandung…

By | May 24, 2016

Assalamualaikum, Apa khabar semua? Hari ini, saya nak share buat pasangan yang masih lagi berikhtiar dalam usaha untuk mendapat anak sendiri. šŸ™‚ Rasa excited rasanya untuk berkongsi dengan anda, mengenai kegembiraan sepasang suami isteri yang telah lama berkahwin, untuk mendapat anak.. Walaupun usia perkahwinan sudah mencecah 10 tahun, keinginan untuk memiliki anak sendiri, tetap berkobar-kobar..ā€¦ Read More »

Akhirnya Berjaya Hamil Selepas Amalkan Set Kesuburan

By | May 13, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Hari ini saya nak kongsi lagi pengalaman customer yang telah mengambil vitamin shaklee untuk tujuan menghilangkan kesan parut jerawat dan sekaligus bagi menghalang timbulnya semula jerawat. hehee Kali ni, saya nak share pengalaman pn fieza pula. Pn Fieza mengambil set kesuburan dan set kecantikan sekaligus. Jom dengar maklumbalas dari Pnā€¦ Read More »

Tingkatkan Kesuburan Dengan Vitamin Shaklee

By | April 30, 2016

Kehamilan adalah satu berita gembira yang dinantikan oleh setiap pasangan yang telah berkahwin. Hakikatnya, itulah antara matlamat perkahwinan di dalam islam sendiri, selain daripada keperluan hakiki bahawa lelaki dan wanita saling melengkapi antara satu sama lain.     Namun demikian, tidak semua pasangan bernasib baik, mudah untuk mendapatkan zuriat. Justeru, pelbagai petua dicuba, semua pantang-larangā€¦ Read More »

Kepentingan Pengambilan Vitamin Untuk Tingkatkan Kesuburan, Menurut Dr. Pakar Puan

By | April 29, 2016

Supplemen Kesuburan Suka untuk saya memetik kata-kata dari seorang doktor pakar puan seperti Dr. Hamid Arshat. Apa yang beliau nasihat kepada setiap pasangan yang telah lama berusaha untuk mendapat zuriat. ”Ā Beliau mencadangkan agar setiap pasangan yang baru selesai mendapat rawatan seperti pembedahan untuk membuang cyst, mengambil masa untuk berdoa serta berusaha untuk kuruskan badan, diā€¦ Read More »