Category Archives: Slip Disc

Pn Khadeejah Berkongsi Rahsia Bagaimana Slip Disc Ibunya Semakin Pulih

By | August 3, 2017

Assalamualaikum.. Biasa dengar kan pasal penyakit slip disc ni?     Jadi korang pun dah tahu kan pasal slip disc ni apa. So, akak pun tak nak sembang banyak, sebab nak kongsikan dengan korang bagaimana supplemen shaklee membantu meringankan beban sakit pesakit slip disc.   Dulu mak saya sakit tulang belakang – slip disc.  Nak… Read More »

SLIP DISC & PROLONG PERIOD SEMBUH DENGAN AMALKAN VIVIX

By | November 22, 2016

  Assalamualaikum wbt. Saya Siti Roziana Bt.Alias, berumur 33 tahun dan merupakan ibu kepada 3 orang cahaya mata. Saya seorang WAHM dan kini menetap di Puchong. Saya seorang yang agak aktif ketika di universiti dahulu. Bola jaring, kayak dan aktiviti rekreasi lasak menjadi pilihan ketika itu. Pendek kata..jatuh terseliuh, lebam dan injured dah jadi rutin… Read More »