Category Archives: SLE

Vivix Bantu Ringankan Beban Pesakit SLE

By | September 6, 2016

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua .. Pagi ni, saya nak kongsikan pengalaman pesakit SLE yang telah mencuba Vivix Shaklee, sebagai ikhtiar dalam mengurangkan kesakitan beliau. 🙂 Jom baca perkongsian dari beliau.   Testimoni ini diceritakan Kembali Oleh Puan Julie Mauryn, Selangor, Malaysia. OK berbalik pada cerita kawan saya.. Nama samaran kawan saya adalah Peen. Katanya… Read More »

Rawat SLE Dengan Cara Semulajadi

By | February 25, 2016

Assalamualaikum, Adakah anda mengidap SLE? Saya tahu, SLE adalah antara penyakit yang saya sendiri tidak pernah dengar pun sebelum saya join Shaklee. Bila saya dah join Shaklee, macam-macam je jenis penyakit yang merbahaya rupanya. Bersyukurlah, sebab saya dipertemukan dengan Shaklee. InsyaAllah, dengan Shaklee, saya nak bantu lebih ramai lagi orang di luar sana untuk mengamalkan… Read More »