Category Archives: Resdung

Atasi Masalah Resdung Serta Cara Pengambilan Vitamin Resdung Dengan Betul

By | August 20, 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua .. ANDA batuk, kerap bersin, tidak bermaya dan tidak sedap badan. Hidung pula rasa berair dan tersumbat. Anda terasa yang anda demam.Apabila ubat-ubatan yang diambil tidak meredakan gejala-gejala demam biasa, bangun pagi anda mulai diiringi dengan sakit kepala dan rasa berat pada bahagian muka. Selepas doktor mendengar sejarah gejala, memeriksa… Read More »

Masalah Resdung Semakin Berkurang Dengan Tonik Shaklee

By | August 19, 2016

TESTIMONI PENGGUNA VIVIX RESDUNG SUAMI MULA BERKURANGAN SELEPAS MENGAMALKAN VIVIX  Alhamdulillah … Syukur ! Itulah yang saya rasa bila suami beritahu apa yang dia rasa selepas mengamalkan Vivix dengan konsisten selama 10 hari. Sebenarnya dah lama saya bagi suami cuba Vivix. Tujuan saya nak bantu kurangkan resdung suami. Kalau dulu bangun pagi hidung berair. Bersin berkali-kali.… Read More »

Ketahui Punca Penyakit Resdung Dan Cara Merawat Serta Mencegahnya ..

By | July 18, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua .. Sudah pasti, bagi masyarakat kita, sudah biasa mendengar apa itu penyakit resdung.. Ia sering di kaitkan dengan rasa kegatalan pada bahagian hidung, sehingga membuat orang yang mengidapnya rasa tidak selesa. Tahukah anda, penyakit resdung antara penyakit yang merbahaya? Jika anda tidak merawatnya dengan segera, ia boleh menyebabkan maut.. Resdung… Read More »

Atasi Masalah Resdung Dengan Cara Semulajadi

By | March 13, 2016

Assalamualaikum.. Sudah pasti, bagi masyarakat kita, sudah biasa mendengar apa itu penyakit resdung.. Ia sering di kaitkan dengan rasa kegatalan pada bahagian hidung, sehingga membuat orang yang mengidapnya rasa tidak selesa. Tahukah anda, penyakit resdung antara penyakit yang merbahaya? Jika anda tidak merawatnya dengan segera, ia boleh menyebabkan maut.. Resdung adalah perkataan yang digunakan untuk… Read More »

Tips Cegah Dari Penyakit Resdung

By | March 4, 2016

Assalamualaikum, Tahu tak anda, penyakit resdung ni kalau tak di rawat dengan segera, ia bukan sahaja mendatangkan rasa yang tidak selesa bahkan ia dikatakan boleh membawa maut. Tak sangka kan, penyakit resdung pun boleh maut. Even fatim pun jadi takut pulak mendengarnya. Dalam menjalani aktiviti harian, kadang-kadang kita tidak terlepas dari kemungkinan untuk mendapat penyakit… Read More »