Category Archives: Kecantikan Kulit

7 Tips Untuk Kulit Lebih Berseri Dan Lebih Sihat

By | November 5, 2017

  Apa khabar hari ini? Masih risau dengan masalah kulit yang tak seberapa nak sihat? hehehee.. Tak pe, hari ni saya nak share beberapa tip yang petik daripada majalah Rapi, semoga ia boleh menjadi panduan untuk anda kembali cantik berseri dan menawan gitu.. 🙂 Antara masalah kulit wajah yang kerap dihadapi oleh seorang wanita ialah:… Read More »

Vitamin Untuk Kulit Berseri

By | November 4, 2017

Semua inginkan kecantikan, terutama pada wajah dan penampilan. Wajah yang segar, ceria, bukan saja menyenangkan empunya diri tapi juga orang sekelilingnya. Oleh itu kami menyediakan set wajah berseri Shaklee bagi mendapatkan wajah yang segar, ceria, licin dan kurang masalah. Set D ini terdiri dari:     B Complex Vita-C Vita-E ESP     Vita-C dan… Read More »

BERAT BADAN MENURUN DAN KULIT SEMAKIN CANTIK SEJAK AMALKAN VIVIX

By | August 16, 2017

  Saya mula makan Vivix sebab nak bagi sorongan pada suami. Dia ada ketumbuhan (cyst) di pangkreas. Pada mulanya suami tak nak makan, saya tak memaksa suami untuk makan Vivix tu tapi saya bagi tau bahawa pengambilan Vivix nie dapat mengurangkan/ melambatkan pembesaran cyst tersebut… . Lepas tu, suami mula makan apabila dia tengok saya… Read More »

TESTIMONI SET KECANTIKAN

By | August 5, 2017

Bismillah, Apa khabar pembaca blog kedai vitamin fatimah hari ini? Hari ini, saya tak nak berceloteh panjang, tapi nak berkongsi berita gembira dari pengguna set kecantikan Shaklee. Mana tahu, ada yang masih belum mencuba vitamin Shaklee ni… hehee   Bagaimana? Seronok tak baca testimoni diaorang ni? Alhamdulillah, setakat ni, memang ramai customer Shaklee yang sangat… Read More »

Testimoni Set Kecantikan Shaklee: Kulit Berparut Kesan Jerawat Kini Tiada Lagi

By | July 26, 2017

Assalamualaikum, Anda ada masalah wajah berparut kesan jerawat tak? Tidak semua orang bertuah memiliki kulit wajah yang cantik berseri dan bebas dari masalah kulit jerawat serta jeragat. Yang paling menyedihkan adalah kesan parut jerawat yang tidak mahu hilang. Jadi, tidak hairanlah, kalau ramai wanita yang sanggup mencuba apa sahaja jenis produk kecantikan, asalkan bekas-bekas jerawat… Read More »

[TESTIMONI]: Rahsia Kulit Kusam, Berjerawat Kembali Berseri & Bersih Dari Jerawat Telah Terbongkar

By | July 25, 2017

Assalamualaikum, Anda masih kalut dengan kulit bermasalah, kulit kusam, berjerawat timbul macam cendawan tumbuh semasa hujan? Cuba produk ni tak berkesan. Cuba produk tu, kulit pula semakin teruk. Kena pula raya tak lama lagi ni. Sabar yer cik adik manis. :). Jom baca pengalaman Cik Iema yang telah mengalami masalah kulit, dan beliau telah mengambil… Read More »

Kulit Semakin Cerah & Gebu Dengan Vitamin Cantik

By | July 22, 2017

Assalamualaikum, Memandangkan syawal bakal menjelang tak lama lagi ni, saya nak share pengalaman pelanggan setia Shaklee, yang menggunakan vitamin Shaklee semenjak beliau menyusu bayi lagi. Meh tengok perubahan sebelum dan selepas beliau mengambil vitamin Shaklee. 🙂   Menurut Pn Adila, As salam, ada org tnya sy apa rahsia kulit cantik?? Wah! Cantik kah? Hahaha… actually… Read More »

TESTIMONI SET KECANTIKAN KULIT

By | July 20, 2017

Assalamualaikum, Hari ni saya nak berkongsi testimoni yang dikongsikan oleh customer kami. Sebenarnya, perkongsian ini adalah chit chat, di dalam group exclusive yang merupkan secret group dalam FB. Group ini adalah istimewa untuk customer yang membeli daripada kami sahaja. 🙂 Zuera MYzuera : 1 week guna set d mmg kulit x kering…parut jerawat samar2…but still da… Read More »

TIPS KECANTIKAN: Make-Up Beauty

By | July 7, 2017

Hari ni saya nak berkongsi sedikit info yang mungkin berguna untuk anda, terutamanya tip bermake-up. Mungkin ada yang masih amatur dalam mengenakan mekap, jadi walaupun pakai mekap, tetap juga ada yang tak kena pada rias wajah.     Mungkin kah kesilapan yang anda lakukan adalah seperti berikut, membuatkan mekap anda menjadikan wajah anda tampak lebih… Read More »

TESTIMONI SET KECANTIKAN: Bukan Setakat Kulit Je Cantik.. Bahkan… Sakit Lain Pun Pulih

By | July 6, 2017

Assalamualaikum, Apa khabar yer hari ini? Hari ini saya nak kongsi  pengalaman customer yang mengambil vitamin Shaklee untuk kecantikan. Tapi, bukan setakat kulit je semakin cantik, bahkan sakit pening dan sakit kaki dia sebelum ni pun dah semakin pulih.. Bagus kan? Jom baca pengalaman Pn. Norhana mengenai pengalaman beliau selepas mengambil vitamin Shaklee untuk kecantikan… Read More »