Rahsia Jerawat Mira Semakin Hilang Dengan Vivix

Assalamualaikum.. ni Mira nak share testimoni Mira sendiri selepas gunakan Vivix & ESP secara konsisten. Ni masa belum ambik Youth nih.. Nanti, later2 pulak share testi after Youth pulak😊. Dipersilakan share.. ……………………………………… JERAWAT MIRA – HILANG SELEPAS AMBIK VIVIX     Ni testimoni Mira setelah konsisten 3 bulan ambik Vivix. ‘Jerawat mira’ atau kak Mia anak sulong Mira selalu panggil […]

Read more

Set Bajet Untuk Kulit Kusam

Set bajet gabungan ESP dan B Complex, sangat sesuai untuk mereka yang tidak ada masalah jerawat atau jeragat, tetapi mempunyai masalah yang kusam dan tidak berseri. Dengan hanya RM240, anda dah boleh memiliki set bajet ini. Set bajet ini boleh guna lama, tau. Vitamin B Complex, boleh guna sehingga 4 bulan, manakala ESP pula, boleh guna untuk 1-2 bulan. ๐Ÿ™‚ […]

Read more

Petua Mencerahkan Dan Memutihkan Muka

Bismillah, Assalamualaikum semua.. Hari ini, saya nak share petua untuk mencerahkan serta membantu memutihkan kulit wajah. Bagi anda yang ada masalah sunburn pun, boleh juga mencuba petua ni. Selamat membaca dan mengamalkannya yer.. hehee 1. BARLI Ambil segenggam barli dan goreng tanpa minyak. Kemudian, tumbuk barli yang telah di goreng itu hingga lumat. Bancuh serbuk barli tersebut dengan sedikit perahan […]

Read more

7 Tips Untuk Kulit Lebih Berseri Dan Lebih Sihat

  Apa khabar hari ini? Masih risau dengan masalah kulit yang tak seberapa nak sihat? hehehee.. Tak pe, hari ni saya nak share beberapa tip yang petik daripada majalah Rapi, semoga ia boleh menjadi panduan untuk anda kembali cantik berseri dan menawan gitu.. ๐Ÿ™‚ Antara masalah kulit wajah yang kerap dihadapi oleh seorang wanita ialah: 1. Kulit Kusam Dan Gelapย  […]

Read more

Vitamin Untuk Kulit Berseri

Semua inginkan kecantikan, terutama pada wajah dan penampilan. Wajah yang segar, ceria, bukan saja menyenangkan empunya diri tapi juga orang sekelilingnya. Oleh itu kami menyediakan set wajah berseri Shaklee bagi mendapatkan wajah yang segar, ceria, licin dan kurang masalah. Set D ini terdiri dari:     B Complex Vita-C Vita-E ESP     Vita-C dan Vita-E adalah gabungan antioksidan yang […]

Read more

TESTIMONI SET KECANTIKAN

Bismillah, Apa khabar pembaca blog kedai vitamin fatimah hari ini? Hari ini, saya tak nak berceloteh panjang, tapi nak berkongsi berita gembira dari pengguna set kecantikan Shaklee. Mana tahu, ada yang masih belum mencuba vitamin Shaklee ni… hehee   Bagaimana? Seronok tak baca testimoni diaorang ni? Alhamdulillah, setakat ni, memang ramai customer Shaklee yang sangat berpuas hati selepas mengamalkan vitamin […]

Read more

Testimoni Set Kecantikan Shaklee: Kulit Berparut Kesan Jerawat Kini Tiada Lagi

Assalamualaikum, Anda ada masalah wajah berparut kesan jerawat tak? Tidak semua orang bertuah memiliki kulit wajah yang cantik berseri dan bebas dari masalah kulit jerawat serta jeragat. Yang paling menyedihkan adalah kesan parut jerawat yang tidak mahu hilang. Jadi, tidak hairanlah, kalau ramai wanita yang sanggup mencuba apa sahaja jenis produk kecantikan, asalkan bekas-bekas jerawat ni semua hilang. betul tak? […]

Read more

[TESTIMONI]: Rahsia Kulit Kusam, Berjerawat Kembali Berseri & Bersih Dari Jerawat Telah Terbongkar

Assalamualaikum, Anda masih kalut dengan kulit bermasalah, kulit kusam, berjerawat timbul macam cendawan tumbuh semasa hujan? Cuba produk ni tak berkesan. Cuba produk tu, kulit pula semakin teruk. Kena pula raya tak lama lagi ni. Sabar yer cik adik manis. :). Jom baca pengalaman Cik Iema yang telah mengalami masalah kulit, dan beliau telah mengambil keputusan untuk mengambil vitamin dan […]

Read more

Kulit Semakin Cerah & Gebu Dengan Vitamin Cantik

Assalamualaikum, Memandangkan syawal bakal menjelang tak lama lagi ni, saya nak share pengalaman pelanggan setia Shaklee, yang menggunakan vitamin Shaklee semenjak beliau menyusu bayi lagi. Meh tengok perubahan sebelum dan selepas beliau mengambil vitamin Shaklee. ๐Ÿ™‚   Menurut Pn Adila, As salam, ada org tnya sy apa rahsia kulit cantik?? Wah! Cantik kah? Hahaha… actually xda apa pn y sy […]

Read more
1 2 3 10