Category Archives: Kecantikan Kulit

Set Bajet Untuk Kulit Kusam

By | December 19, 2017

Set bajet gabungan ESP dan B Complex, sangat sesuai untuk mereka yang tidak ada masalah jerawat atau jeragat, tetapi mempunyai masalah yang kusam dan tidak berseri. Dengan hanya RM240, anda dah boleh memiliki set bajet ini. Set bajet ini boleh guna lama, tau. Vitamin B Complex, boleh guna sehingga 4 bulan, manakala ESP pula, boleh… Read More »

Petua Mencerahkan Dan Memutihkan Muka

By | December 9, 2017

Bismillah, Assalamualaikum semua.. Hari ini, saya nak share petua untuk mencerahkan serta membantu memutihkan kulit wajah. Bagi anda yang ada masalah sunburn pun, boleh juga mencuba petua ni. Selamat membaca dan mengamalkannya yer.. hehee 1. BARLI Ambil segenggam barli dan goreng tanpa minyak. Kemudian, tumbuk barli yang telah di goreng itu hingga lumat. Bancuh serbuk… Read More »

Vitamin Untuk Kulit Berseri

By | November 4, 2017

Semua inginkan kecantikan, terutama pada wajah dan penampilan. Wajah yang segar, ceria, bukan saja menyenangkan empunya diri tapi juga orang sekelilingnya. Oleh itu kami menyediakan set wajah berseri Shaklee bagi mendapatkan wajah yang segar, ceria, licin dan kurang masalah. Set D ini terdiri dari:     B Complex Vita-C Vita-E ESP     Vita-C dan… Read More »

BERAT BADAN MENURUN DAN KULIT SEMAKIN CANTIK SEJAK AMALKAN VIVIX

By | August 16, 2017

  Saya mula makan Vivix sebab nak bagi sorongan pada suami. Dia ada ketumbuhan (cyst) di pangkreas. Pada mulanya suami tak nak makan, saya tak memaksa suami untuk makan Vivix tu tapi saya bagi tau bahawa pengambilan Vivix nie dapat mengurangkan/ melambatkan pembesaran cyst tersebut… . Lepas tu, suami mula makan apabila dia tengok saya… Read More »

TESTIMONI SET KECANTIKAN

By | August 5, 2017

Bismillah, Apa khabar pembaca blog kedai vitamin fatimah hari ini? Hari ini, saya tak nak berceloteh panjang, tapi nak berkongsi berita gembira dari pengguna set kecantikan Shaklee. Mana tahu, ada yang masih belum mencuba vitamin Shaklee ni… hehee   Bagaimana? Seronok tak baca testimoni diaorang ni? Alhamdulillah, setakat ni, memang ramai customer Shaklee yang sangat… Read More »

Testimoni Set Kecantikan Shaklee: Kulit Berparut Kesan Jerawat Kini Tiada Lagi

By | July 26, 2017

Assalamualaikum, Anda ada masalah wajah berparut kesan jerawat tak? Tidak semua orang bertuah memiliki kulit wajah yang cantik berseri dan bebas dari masalah kulit jerawat serta jeragat. Yang paling menyedihkan adalah kesan parut jerawat yang tidak mahu hilang. Jadi, tidak hairanlah, kalau ramai wanita yang sanggup mencuba apa sahaja jenis produk kecantikan, asalkan bekas-bekas jerawat… Read More »

[TESTIMONI]: Rahsia Kulit Kusam, Berjerawat Kembali Berseri & Bersih Dari Jerawat Telah Terbongkar

By | July 25, 2017

Assalamualaikum, Anda masih kalut dengan kulit bermasalah, kulit kusam, berjerawat timbul macam cendawan tumbuh semasa hujan? Cuba produk ni tak berkesan. Cuba produk tu, kulit pula semakin teruk. Kena pula raya tak lama lagi ni. Sabar yer cik adik manis. :). Jom baca pengalaman Cik Iema yang telah mengalami masalah kulit, dan beliau telah mengambil… Read More »

Kulit Semakin Cerah & Gebu Dengan Vitamin Cantik

By | July 22, 2017

Assalamualaikum, Memandangkan syawal bakal menjelang tak lama lagi ni, saya nak share pengalaman pelanggan setia Shaklee, yang menggunakan vitamin Shaklee semenjak beliau menyusu bayi lagi. Meh tengok perubahan sebelum dan selepas beliau mengambil vitamin Shaklee. 🙂   Menurut Pn Adila, As salam, ada org tnya sy apa rahsia kulit cantik?? Wah! Cantik kah? Hahaha… actually… Read More »

TESTIMONI SET KECANTIKAN KULIT

By | July 20, 2017

Assalamualaikum, Hari ni saya nak berkongsi testimoni yang dikongsikan oleh customer kami. Sebenarnya, perkongsian ini adalah chit chat, di dalam group exclusive yang merupkan secret group dalam FB. Group ini adalah istimewa untuk customer yang membeli daripada kami sahaja. 🙂 Zuera MYzuera : 1 week guna set d mmg kulit x kering…parut jerawat samar2…but still da… Read More »