Peluang Membantu Suami Menambah Pendapatan Keluarga Dengan Bisnes Online

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua …. Alhamdulillah, sekarang ini pun, sebagai seorang surirumah, saya telah mengambil inisiatif, untuk menambah pendapatan secara part time. Saya berasa sungguh seronok bila di perkenalkan dengan Shaklee.     Ini kerana dengan Shaklee, saya tidak perlu risaukan nak mencari orang sebagai downline. Tidak seperti MLM yang pernah saya join sebelum ni. Saya pasti, kalau anda […]

Read more

Nak Jana Pendapatan Online Untuk Bayar Sewa Rumah?

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua .. 🙂 Masih lagi mencari-cari peluang untuk membina bisnes sendiri tanpa perlu mengeluarkan produk sendiri tak? Teringin sangat nak tambah pendapatan, sebab banyak sangat duit yang perlu digunakan untuk menanggung pembiayaan di rumah. Nak tanggung anak-anak yang ke sekolah lagi. Rumah sewa lagi. Kereta dan makan minum lagi.. Banyak kan.. 🙂 Shaklee menyasarkan perolehan meningkat […]

Read more

Shaklee Kini Jadi Lebih Mudah Dengan Sistem Online

Shaklee kini jadi lebih mudah dan menjimatkan masa semenjak menggunakan sistem online 100 peratus. Maksudnya, tiada lagilah, nak penat ke bank untuk pemindahan wang ke akaun shaklee atau kena isi borang dalam bentuk excel, lepas tu nak email pulak. itu dulu, tapi sekarang dah terlampau best sangat. hehee..   Ada banyak lagi kelebihan bila Shaklee guna sistem online ni k. […]

Read more

FAQ Tentang Daftar Ahli Shaklee

Assalamualaikum, Oleh kerana, kerap sangat orang bertanyakan cara nak mendaftar ahli Shaklee, lebih-lebih lagi semenjak Malaysia memperkenalkan sistem GST dan kenaikan harga barang, yang agak sukar di tanggung oleh rakyat. Fatim akui, ramai dah rakyat memilih untuk membuat bisnes kecil-kecilan secara online. Yelah kan, kalau nak sewa kedai, duit tak ada. Nak bukak kedai, bukannya setakat pakai air liur. Semuanya […]

Read more

Keistimewaan Bisnes MLM Shaklee Yang Mungkin Anda Tidak Tahu

SHAKLEE merupakan sebuah syarikat pemakanan kesihatan semulajadi TERULUNG & NO.1 di Amerika Syarikat, selama lebih 50 tahun!.   Layan dulu video best ni.. 🙂   SAYA faham kalau nak mulakan apa-apa jenis perniagaan, perkara pertama yang terlintas di dalam fikiran kita adalah perlunya MODAL yang besar & STOK yang banyak. Namun, hal itu tidak berlaku di SHAKLEE.Okay, macam ni, tidak susah mana […]

Read more

Saya Nak Jadi Ahli Shaklee. Bagaimana Caranya?

TAHNIAH! Anda telah membuat keputusan yang bijak. :). Dengan mendaftar sebagai ahli atau pengedar Shaklee, anda bukan sahaja bakal menikmati diskaun pembelian bagi setiap produk sehingga 20%, malahan, anda bakal menikmati lebih banyak lagi keistimewaan ahli Shaklee, kerana marketing plan Shaklee tidak akan membuat anda rugi. Bahkan anda akan lebih untung sebab anda berpeluang untuk mendapat bonus sehingga 4-5-6 angka. TAPI.. […]

Read more

Peluang Menunaikan Umrah Bertaraf Lima Bintang Secara Percuma

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Saya yakin, ramai leader Shaklee yang rasa excited selepas menghadiri taklimat ringkas dari Shaklee, tentang penajaan mereka untuk menunaikan umrah bersama Shaklee, december ni. Bukan setakat menunaikan umrah biasa je, yer tetapi, di taja penuh oleh Shaklee dan mendapat layanan dari bermulanya naik kapal terbang kelas pertama sehinggalah pulang semula ke Malaysia. Di samping diberi […]

Read more

Kelebihan Mendaftar Dan Menjadi Ahli

Assalamualaikum.. Sejak beberapa minggu ni, semakin ramai pulak yang menghubungi fatim bertanyakan, cara nak daftar sebagai ahli Shaklee dan faedah bila mendaftar sebagai ahli Shaklee. Mungkin kerana penangan hebat YES PROGRAM kot. YES PROGRAM ni sangat sesuai untuk para siswazah yang masih lagi mencari-cari peluang pekerjaan. Fatim percaya, apabila anda sudah jatuh cinta dengan Shaklee, secara automatik anda teringin untuk […]

Read more

Trip Melancong Percuma Ke Bangkok Yang Pasti Mengujakan

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua 🙂 Tahu tak anda, Shaklee baru sahaja mengumumkan tawaran istimewa kepada semua pengedar sah Shaklee, tidak kira yang membuat bisnes atau yang cuma nak makan sendiri tentang peluang melancong ke Bangkok tahun depan. Hakikatnya, trip melancong ke Bangkok ini sebenarnya adalah salah satu dari 3C yang Shaklee tawarkan kepada semua pengedar. 3C terdiri dari: 1 […]

Read more