Category Archives: Info Produk Shaklee

Manfaat Lecithin Bukan Sekadar Untuk Kurus

By | August 1, 2017

Soy Lecithin Shaklee yang disaluti dengan bovine lembu ini mempunyai begitu banyak manfaatnya. Ia bukan sekadar membantu mereka yang merancang untuk menurunkan berat badan, bahkan ia mempunyai 16 lagi kebaikan lain. Lecithin yang dirumus oleh Shaklee diekstrak dari kacang soya organik bukan-GMO. Setiap kapsul lecithin mengandungi 530mg soya lecithin termasuk 80mg kolina dan 48mg inositol.… Read More »

Kenaikan Harga Bagi Semua Produk Kecuali Vivix Dan Collagen Powder

By | April 28, 2017

  Mungkin dah ramai tahu kot, pasal kenaikan harga bagi produk shaklee bermula Mei 2017. Bagi yang belum tahu tu, akak nak beritahu, harga produk shaklee akan naik sekitar 6%. Jadi kan, kalau anda ada beberapa jenis vitamin yang memang anda suka sangat tu, cepat-cepatlah buat pembelian sebelum 1 mei 2017, 00:00 am. Sebab, tepat… Read More »

Family Wellness Set

By | August 26, 2016

Assalamualaikum dan selamat pagi.. Anda apa khabar hari ini? Ahli keluarga anda? Saudara-mara anda? Bagaimana pula dengan rakan-rakan dan jiran tetangga anda? Adakah mereka semuanya sihat walafiat seperti anda? Alhamdulillah, kalau jawapan anda Ya.. Kerana, kesihatan itu sangat penting, Keluarga sihat, keluarga bahagia.. Bukan bermakna, kalau keluarga sakit, kita tak bahagia…Takkkk..cuma kebahagiaan itu akan lebih… Read More »

Super Star Products

By | May 9, 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua … Kombinasi 3 produk hebat Shaklee menghasilkan formula anti-aging terunggul yang terbukti secara klinikal memberikan 25 tahun lebih muda. Apa yang menarikya setiap 3 produk ini? PRODUK PERTAMA: VIVIX Pada 1991, saintis berbangsa Perancis, Dr Serge Renaud membuat pengumuman yang mengejutkan dunia. Beliau melaporkan bahawa rakyat Perancis yang mengamalkan diet… Read More »

Ketahui Fungsi Bagi Setiap Suplemen Shaklee

By | January 10, 2016

Assalamualaikum semua.. Mungkin masih ramai lagi yang tertanya-tanya tentang fungsi sebenar bagi setiap suplemen Shaklee. Ye lah kan, kadang-kadang terdapat satu produk shaklee yang boleh di gunakan untuk banyak masalah kesihatan, seperti vita-lea. Jadi, bagi menjawab persoalan yang ada di minda anda, fatim nak terangkan tentang fungsi pemakanan Shaklee. Namun, apa yang fatim akan kongsikan di… Read More »

Kebaikan Berlakunya Healing Crisis Selepas Mengamalkan Suplemen Shaklee

By | December 27, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. 🙂 Fatim pasti ramai yang tertanya-tanya, kenapa pelbagai effect yang mereka dapat selepas mengamalkan suplemen Shaklee.. Pasti ada yang terdetik di dalam hati, ish3.. “Menyesal pulak percaya dengan cakap member, suruh ambik suplemen Shaklee..huhuu…tak pasal2 dapat masalah lain pulak..” Jika anda adalah antara mereka yang pernah terfikir seperti di atas… Read More »