EKZEMA & ATHMA BERKURANGAN DENGAN BANTUAN SUPLEMEN SHAKLEE

Bukan mudah nak menjalani kehidupan harian apabila menghidapi masalah ekzema dan athma SERENTAK! Namun, itulah kenyataan yang terpaksa dihadap oleh Puan Fadzilah Ismail saban hari sedari kecil lagi. Makanan laut dan habuk memang musuh utama beliau sehingga gatal merenyam sampai berdarah. Kemuncak masalah ini ketika beliau hamil anak ke-3 sehingga berlarutan sampai lepas bersalin. Masa tu, Fadzillah dah mula amalkan set berpantang […]

Read more

Testimoni Set Ibu Berpantang: Turun 18Kg Dalam Masa 2 Bulan

Kini, semakin ramai ibu-ibu muda yang lebih suka untuk memilih mengambil vitamin untuk berpantang, berbanding mengambil jamu. Ini adalah kerana, vitamin adalah sesuatu yang lebih mudah untuk perut bayi menghadam, berbanding dengan jamu. Tambahan pula, vitamin Shaklee merupakan makanan tambahan yang dapat membantu mengisi semula nutrisi yang banyak hilang semasa ibu bersalin. Di samping itu, vitamin Shaklee dapat membantu meningkatkan […]

Read more

Testimoni Set Berpantang Shaklee

Ramai ibu-ibu muda sekarang lebih suka memilih untuk mengambil vitamin untuk digunakan semasa berpantang, berbanding yang memilih jamu. Ini adalah kerana, vitamin lebih mudah di telan, dan hasilnya lebih cepat. bukan itu sahaja, vitamin juga lebih mudah diserap oleh bayi, terutamanya jika bayi itu menyusu dengan ibunya. Berbanding dengan jamu, ia agak asing bagi tubuh bayi. Jadi, ada sesetengah bayi […]

Read more

VIVIX SUPPLEMEN TERBAIK UNTUK IBU BERPANTANG & KULIT CERAH BERSERI

Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet..   Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah.. Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan […]

Read more

Resepi Kembali Langsing Selepas Bersalin (Amalkan Semasa Berpantang)

Assalamualaikum semua, Sukar Untuk Kembali Langsing Selepas Bersalin? Kalau tanya orang tua, mesti diaorang cakap, “ala, normal lah tu.. perempuan yang dah bersalin, memang akan gemuk”.. Mesti sedihkan dengar ayat ni.. hehee..     Tapi, hari ni, saya nak share resepi istimewa untuk anda. Kalau sekarang tengah hamil atau bakal bersalin tak lama lagi, meh cepat-cepat tulis resepi ni. Manalah […]

Read more

Resepi Ibu Berpantang: Sup Sayur Campur

  Sup Sayur Campur Bahan-Bahan: 200 gm brokoli – di potong 1 biji lobak merah – di potong 1/2 biji lobak putih – di potong 1/2 batang saderi – di potong 500 ml air 3 helai daun kubis – dihiris kasar serbuk pati ikan bilis secukupnya Garam secukup rasa Minyak masak Bahan tumbuk: 2 biji bawang merah 2 biji bawang […]

Read more

Resepi Untuk Ibu Berpantang: Sup Ikan Haruan

  Bahan-bahan: 1 ekor ikan haruan – dipotong 500 ml air 2 sudu besar minyak jagung 30 gm halia 3 biji bawang merah 2 biji bawang putih 1 sudu besar lada hitam 1 keping asam keping Garam secukup rasa Bahan hiasan: Bawang goreng Daun bawang & daun sup – dihiris Cara menyediakannya: Panaskan minyak dalam periuk. Tumiskan bahan yang ditumbuk […]

Read more

Berpantang Jadi Seronok Bila Badan Lebih Bertenaga & Susu Badan Sentiasa Melimpah. Wanita Ini Berkongsi Rahsia Beliau

SIHAT, BERTENAGA DAN SUSU BANYAK DENGAN SHAKLEE MEMENUHI IMPIAN SEMUA IBU BERPANTANG     Hai semua. Assalamualaikum! Nadim nak share sikit pengalaman berpantang anak yang pertama ni dengan set berpantang Shaklee. Sebenarnya set yang Nadim ada untuk berpantang ni adalah set vitamin yang memang Nadim dah makan sejak 3 tahun lepas lagi.   Tapi sebab baru first time mengandung kan, […]

Read more

PENGALAMAN TERINDAH BERPANTANG BERSAMA VIVIX

  Assalamualaikum W.B.T. Nama saya Nor Shahizan Rahimi Bt. Mohd Saad lebih senang dengan panggilan Yan. Sedikit perkongsian yang bakal di terjemahkan dalam sebuah penulisan ini bukanlah satu omongan kosong tapi satu perkongsian yang memberi manfaat extra pada diri saya. Syukur Alhamdulillah saya diberi kesihatan yang baik. Sejak lahir saya jarang sakit. Mungkin itu salah satu sebab mengapa saya kurang […]

Read more

VIVIX PILIHAN TERBAIK UNTUK IBU BERPANTANG

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Abang… abang.. kalau isteri bersalin czer, jangan lupa belikan vivix tau.. yelah kan, bersalin ni bukannya sakit macam berak sembelit tau. Kalau berak keluar buasir pun tak sesakit bersalin. Yelah kan, abang – abang semua mesti sayang sangat kat isteri. Kalau isteri sakit, abang-abang pun mesti terasa kan, walaupun tak melaluinya. Jadi, nak hiburkan hati […]

Read more
1 2 3