SAKIT GASTRIK YANG DIHIDAPI SELAMA 16 TAHUN SEMBUH SETELAH AMALKAN VITAMIN SHAKLEE.

  Penyakit Gastrik adalah antara penyakit yang paling popular di kalangan rakyat Malaysia. Ia menjadi salah satu alasan popular untuk para pekerja meminta MC / Cuti sakit daripada majikan. Ada yang memandang enteng penyakit ini. Namun bagi pengidap penyakit ini, hanya mereka yang tahu betapa sakitnya apabila diserang sakit perut akibat Gastrik ini. Untuk makluman semua, penyakit Gastrik merupakan keradangan yang […]

Read more

Sembuh Gastrik Selepas 2 Hari Selepas Mengambil Mighty 3 Gem

Assalamualaikum, Puasa tak hari ini? Kalau berpuasa alhamdulillah. :). Tidak semua orang berpeluang berpuasa dalam bulan Ramadhan ini, lebih-lebih lagi kalau yang ada masalah kesihatan macam sakit gastrik dan banyak lagi sebab-sebab tak dapat berpuasa. 🙂 Tahu tak anda, sakit gastrik ini kalau di biarkan melarut, ia boleh mengundang kepada penyakit sakit kanser. Sebab itu, kalau masih sakit gastrik biasa, […]

Read more

Kenali Punca Gastrik Dan Cara Mengatasinya

Assalamualaikum semua. Pada hari ini saya nak berkongsi cerita mengenai info penyakit glamer, iaitu gastrik. 🙂 Gastrik adalah antara penyakit yang tidak asing lagi pada zaman moden seperti sekarang. Gastrik di takrifkan sebagai penyakit bengkak pada dinding perut. Jika serius, ia boleh menjadi ulser dan akhirnya menjadi kanser.. bahaya kan? huuhuu       Punca Gastrik Boleh Terjadi, antaranya: Peminum […]

Read more

Kenali Simptom Gastrik Dan Atasinya Secara Semulajadi

Apakah Gastrik? Gastrik merupakan penyakit bengkak pada bahagian dinding perut. Jika ia dibiarkan melarat, ia boleh menjadi ulser perut. Jom layan video best ni, yang berkaitan dengan pengalaman seorang customer shaklee yang dah mengidap sakit gastrik selama 10 tahun.  Nak tahu apakah ikhtiar yang dia buat bagi merawat penyakit sakit gastrik ni?     Simptom-Simptom Gastrik Tiada selera makan perut rasa […]

Read more