Category Archives: Gastrik

Sembuh Gastrik Selepas 2 Hari Selepas Mengambil Mighty 3 Gem

By | August 2, 2017

Assalamualaikum, Puasa tak hari ini? Kalau berpuasa alhamdulillah. :). Tidak semua orang berpeluang berpuasa dalam bulan Ramadhan ini, lebih-lebih lagi kalau yang ada masalah kesihatan macam sakit gastrik dan banyak lagi sebab-sebab tak dapat berpuasa. 🙂 Tahu tak anda, sakit gastrik ini kalau di biarkan melarut, ia boleh mengundang kepada penyakit sakit kanser. Sebab itu,… Read More »

Kenali Punca Gastrik Dan Cara Mengatasinya

By | February 17, 2017

Assalamualaikum semua. Pada hari ini saya nak berkongsi cerita mengenai info penyakit glamer, iaitu gastrik. 🙂 Gastrik adalah antara penyakit yang tidak asing lagi pada zaman moden seperti sekarang. Gastrik di takrifkan sebagai penyakit bengkak pada dinding perut. Jika serius, ia boleh menjadi ulser dan akhirnya menjadi kanser.. bahaya kan? huuhuu       Punca… Read More »

Kenali Simptom Gastrik Dan Atasinya Secara Semulajadi

By | January 15, 2016

Apakah Gastrik? Gastrik merupakan penyakit bengkak pada bahagian dinding perut. Jika ia dibiarkan melarat, ia boleh menjadi ulser perut. Jom layan video best ni, yang berkaitan dengan pengalaman seorang customer shaklee yang dah mengidap sakit gastrik selama 10 tahun.  Nak tahu apakah ikhtiar yang dia buat bagi merawat penyakit sakit gastrik ni?     Simptom-Simptom Gastrik… Read More »