Category Archives: Feminin

Tips Atasi Masalah Payudara Kendur Agar Kembali Seksi Hadapan Suami

By | October 15, 2016

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua .. Rasanya ini salah satu dilema wanita yang jarang-jarang dikongsi. Ramai wanita yang mengalami masalah ini, tapi rasa segan yang tinggi membuatkan mereka malu untuk bertanya. Semoga dengan perkongsian ni dapat membantu serba sedikit. 🙂 Jom lihat sisi anatomi payudara.   Women’s breasts contain fatty tissue, connective tissue and ligaments,which surround… Read More »

Tips Tingkatkan Keghairahan Isteri Yang ‘Dingin’ Untuk Bersama Suami …

By | August 27, 2016

*** Entry ini hanya untuk 18 tahun ke atas.. (^_-) Assalamualaikum dan salam sejahtera semua … Okay, malam ni, saya ingin berkongsi bersama anda, bagaimana hendak menjadikan anda sebagai wanita yang HOT di hadapan suami anda.. Sebab tu, saya panggil supplemen ini adalah supplemen hanya untuk Wanita menjadi HOT.. b ukannya hot yang hangat tak… Read More »

Supplemen Cadangan Untuk Kesihatan Dalaman Wanita & Lelaki …

By | August 11, 2016

Set Khas Untuk Wanita ini terdiri dari Alfalfa & Vitamin E. Alfalfa bukan sahaja bertindak sebagai milk booster, malah banyak khasiatnya buat kaum hawa terutamanya. Milk booster untuk ibu yang menyusu Mengatasi masalah keputihan untuk anak dara atau wanita yang dah berkahwin Mengetatkan vagina untuk wanita yang pernah bersalin normal Mengurangkan masalah sembelit Mengurangkan masalah alergi Dan banyak lagi… Read More »

Keistimewaan Alfalfa Membantu Untuk Mengetatkan Kembali Keintiman Wanita Seperti Anak Dara

By | July 14, 2016

Assalamualaikum, Hari ini, saya nak berkongsi sedikit mengenai Alfalfa. Alfalfa ni adalah antara tumbuhan yang mempunyai akar yang tersangat panjang. Kalau tak silap, ada dalam 6 m kot. hehe. Jadi, antara produk Hot Shaklee adalah Alfalfa Complex. Di ambil sempena dari bahan utama produk ini sendiri, iaitu tumbuhan Alfalfa. 🙂 Alfalfa mempunyai khasiat. Bukan sahaja… Read More »

Bahaya Masalah Keputihan Yang Sering Di Anggap Perkara Biasa Oleh Ramai Wanita

By | July 9, 2016

Masalah keputihan? Memang merimaskan. Setiap wanita sebenarnya mengalami apa yang dipanggil keputihan. Normal. Tapi ia jadi tak normal apabila keputihan ini mengganggu kehidupan seorang wanita, sehingga boleh menjadi satu penyakit. Takmo intro lebih panjang .. Adakah anda mengalami masalah berikut? Kegatalan pada kemaluan? Selalu keluar cecair berwarna putih dan kekuningan disertai dengan bau? Ketidakselesaan apabila… Read More »

Ketahui Kenapa Wanita Yang Dah Berkahwin Mesti Membuat Pemeriksaan HPV

By | June 8, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera … Saya pasti ramai yang dah biasa mendengar pemeriksaan HPV ni.. Tapi, sejauh mana anda mengambil berat tentang kepentingan untuk melakukannya? Saya pasti, walaupun kita kerap mendengar iklan mengenai pemeriksaan HPV ni, tidak semua wanita akan tergerak hati nya, untuk merancang pergi ke hospital, semata-matanya untuk melakukan pemeriksaan ini. Tahukah anda,… Read More »

5 Rahsia Miss V Wangi Dan Menghilangkan Bau Hamis Yang Tidak Enak

By | May 26, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua .. Setiap wanita sangat mementingkan kecantikan luaran, tetapi sangat jarang yang mengambil berat tentang kecantikan dalaman. Sedar tak anda, bila miss V anda berbau, ia secara tidak langsung boleh mengakibatkan kemesraan dengan pasangan anda semakin berkurang. Ye lah kan, siapa lah nak duduk rapat dengan orang yang ada mengeluar bau… Read More »

Meruang Membantu Membersihkan Miss V Dan Memantapkan Hubungan Asmara Bersama Suami

By | May 26, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua …, Pernah tak mendengar perkataan meruang faraj? Saya tidak terkejut kalau ramai yang tidak tahu, terutamanya anak-anak remaja zaman sekarang. Apakah Maksud Meruang Faraj? Meruang faraj ini adalah merujuk kepada proses mengeluarkan sisa kotoran dari dalam faraj dengan jari telunjuk. Bagi sesiapa yang belum pernah buat, mungkin akan terasa ngilu.… Read More »

10 Rawatan Semulajadi Sebelum Menopous Bagi Wanita 50-an

By | April 29, 2016

Diet rendah lemak dan tinggi serat akan membantu tubuh menyesuaikan diri dengan perubahan paras hormon. Makanlah bijirin, sayuran segar, kekacang, rumpai laut, miso, taufu (dadih kacang soya), tempeh, bijian dan kacang-kekacangan (terutamanya biji bunga matahari). Diet yang seimbang dengan pengambilan yang secukupnya buah-buahan dan sayur-sayuran, jika dimulakan pada tahun-tahun awal, juga akan membantu melindungi wanita… Read More »

7 Tips Untuk Kembalikan Keanjalan Payudara Yang Kendur

By | April 7, 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.. Setiap wanita sangat mementingkan kecantikan dalaman dan luaran..betul tak?hehe… malahan, kecantikan payudara juga dititikberatkan, walaupun suami jarang memberi komen..tapi kena ingat, kalau isteri cantik menawan, macam anak dara, biarpun anda sudah ada anak 10 orang, sudah pasti suami semakin sayang..kalau boleh, nak sentiasa berada dekat dengan anda..hehe.. Namun, sebagai wanita… Read More »