Category Archives: Collagen Powder

10 Senarai Top Produk Shaklee Di Pasaran

By | May 17, 2017

Assalamualaikum semua.. Hari ni, saja akak nak share, 10 produk shaklee yang meletup. Bukan sekadar meletup, bahkan produk ni jugalah yang kerap habis stok di seluruh cawangan shaklee. Fuhh.. dasyat tau. 🙂 Kalau vitamin berikut anda pernah cuba, sudah pasti anda tahu kenapa ia sangat meletup, betul tak?   Tempat Pertama : Vivix   Tempat… Read More »

Baru 3 Hari, Kulit Dah Terasa Lebih Gebu. Wanita Ini Berkongsi Rahsia

By | May 16, 2017

Collagen Powder ni bukan anak dara je suka, bahkan para ibu pun tak nak ketinggalan. Sebab hasilnya memang superb. hehe Jom, apa kata ibu-ibu menyusu ni, selepas mencuba Shaklee Collagen Powder, di samping set ibu menyusu. 🙂 “Ada pengguna guna 3 hari kolagen ini, memang sangat2 best katanya! kulit makin lembut, kesan jerawat makin pudar,… Read More »

Kepentingan Kolagen Pada Tubuh

By | January 21, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. 🙂 Tahu tak pasal tubuh kita ni ada kolagen semulajadi? Sebab tu, kalau kita perhatikan kulit baby mesti cantik dan tegang. Itu semua adalah kerana kehadiran kolagen pada kulit. Tapi, bila usia mula meningkatkan, kandungan kolagen dalam tubuh mula menurun. Sebab itulah, bila usia semakin tua, kulit mula berkedut dan… Read More »

Atasi Kedut Muka Dan Kekal Awet Muda Dengan Collagen Powder

By | November 3, 2015

Assalamualaikum dan selamat pagi semua… Pasti pagi cuti ni, ramai yang duduk berehat bersama keluarga, sambil menonton tv atau beriadah bersama keluarga.. Bagi yang bujang tu, pasti anda rasa seronok untuk keluar bersama kawan-kawan kan.. Hari cuti adalah hari untuk berehat..:-) Pagi ini, saya ingin berkongsi bersama anda, apa itu collagen powder shaklee.. Sebenarnya, collagen… Read More »