Author Archives: Fatimah

About Fatimah

Seorang ibu kepada tiga orang anak perempuan yang comel. sanggup berhenti kerja sebagai Pengurus dalam sebuah jabatan, di Syarikat Besar, demi menjaga sendiri anak-anak. Menjadikan Bisnes Online Shaklee sebagai bisnes sendiri yang boleh di buat di rumah, bagi membantu lebih ramai orang untuk mengamalkan cara hidup sihat dengan memilih produk semulajadi sebagai makanan tambahan utama.

Kini merupakan Founder untuk Group A2M Family, bagi mencapai tujuan untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia yang ingin menjadikan bisnes Shaklee sebagai sumber pendapatan utama atau sampingan.

Kenapa Perlu Minum Air Banyak Jika Ambil Supplemen

By | November 22, 2017

KES 1: Serena sering mengadu berasa panas dan dahaga sejak mengambil vitamin-vitamin dalam set breastfeeding Shaklee.   KES 2: Azman mengadu pening, sakit pinggang dan lemah badan sejak mengambil vitamin dalam set Shaklee untuk lelaki.   KES 3: Rini mengadu susu badannya semakin berkurangan sejak mengamalkan vitamin dalam set breastfeeding Shaklee. Setelah diselidiki ketiga-tiga kes… Read More »

Manfaat Alfalfa Yang Perlu Anda Tahu

By | November 21, 2017

  Manfaat Utama Alfalfa Untuk Lelaki & Wanita DETOX keseluruhan badan Rawat allergy, RESDUNG Melegakan KELETIHAN Mencegah sakit JANTUNG, STROK, DARAH TINGGI Mencegah ARTHRITIS Membantu menghapuskan LEMAK Elakkan SEMBELIT, Tingkatkan STAMINA Buang ANGIN dalam badan Meneutralkan ASID dalam badan. Atasi masalah KENCING KOTOR Khusus untuk WANITA, alfalfa complex berperanan sebagai: MILK BOOSTER bagi ibu yang menyusukan.… Read More »

Tingkatkan Daya Ingatan Dengan Zat Besi

By | November 20, 2017

  ” Di mana kunci kereta tadi” ” Yah, ingat tak nombor telefon Cik Habsah semalam?” ” Mana pula kain tudung hijau yang aku lipat hari tu?” Beginilah kalutnya jika dalam keadaan tergesa-gesa perkara penting pula terlupa. Ada orang menyalahkan umur yang semakin tua atau kerja pejabat semakin banyak. Namun perlu diingat pemakanan dapat mempengaruhi… Read More »

Kebaikan Multivitamin Semulajadi Shaklee

By | November 19, 2017

    Assalamualaikum semua, Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee. Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi… Read More »

Vita-Lea Multivitamin Terbaik Dan Testimoni Pengedar Shaklee Sendiri

By | November 18, 2017

    Poster ni sebenarnya saya petik dari majalah i-Sihat. Oleh sebab saya memang ambil vitalea Shaklee, jadi tumpang bangga lah jugak. hehee.. Banyak sangat kebaikan vitalea Shaklee ni sebenarnya. Bukan setakat vitalea, semua vitamin Shaklee memang ngetop habis.hehee.. Sebab banyak sangat manfaatnya saya tak pernah rasa ragu-ragu untuk mendaftar menjadi pengedar Shaklee.. 🙂 Antara… Read More »

Lecithin Shaklee Pilihan Terbaik Untuk Kurus

By | November 17, 2017

Assalamualaikum semua, Anda nak kurus tak? Pernah tak mencuba mana-mana produk atau pergi ke tempat yang menyediakan rawatan untuk menguruskan badan? Bagaimana? Berkesan seperti yang anda impikan tak? Mungkin ya, mungkin tak, betul tak? hehee Bagi penggemar set kurus shaklee, lecithin adalah antara vitamin yang menjadi pilihan selain daripada Omega Guard. Kedua-dua ini adalah pembakar… Read More »

Cara Kurus Yang Lebih Berkesan Dengan Vitamin Shaklee

By | November 16, 2017

Memandangkan ramai yang berminat bertanyakan pasal vitamin kurus shaklee ni, meh saya share dengan anda, sebuah testimoni daripada seorang sahabat saya ni. Testimoni ni memang best sangat. Kalau rasa macam tak betul je cara sebelum ni, boleh ubah semula. jangan risau.. selagi keinginan anda tu masih kuat nak kurus, melakukan perubahan yang sedikit, pasti bukan… Read More »

Manfaat Lecithin, Bukar Sekadar Untuk Kurus

By | November 15, 2017

Sekarang ni Lecithin menjadi sebutan dalam hal ehwal menguruskan badan, menurunkan kadar kolesterol, memecahkan lemak, dan sebagainya. Namun, tahukah anda fakta lanjut tentang Lecithin?     Lecitin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan ‘melekat pada lemak’….dalam kata ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu ‘terapung’ dalam darah…dan seterusnya mencegah lemak dari melekat pada dinding membran.. Ikuti 13 kelebihan… Read More »

Tips Penyusuan Bayi Mengikut Usia – Part #3

By | November 14, 2017

  Ini adalah part terakhir, bagi tips penyusuan bayi mengikut usia. 🙂 Bayi (usia 1 tahun ke atas) Bayi berusia satu tahun ke atas sebaiknya masih menjadikan susu ibu sebagai pilihan terbaik kepada bayi anda. Bagaimanapun, bayi boleh mula diajar untuk minum fresh milk. Adalah didapati bahawa fresh milk lebih baik untuk diberikan berbanding susu formula kerana… Read More »