Kelebihan Membeli Vitamin Shaklee Melalui Pengedar Sah Shaklee

Bagaimana nak tahu, orang yang jual produk shaklee tu, merupakan pengedar shaklee yang sah? Mudah je. Semasa nak beli tu, terus tanya samada orang yang menjual tu pengedar sah atau tak. Kalau dia kata ya, terus tanya no ID atau no keahlian shaklee beliau.

Macam saya, no ID saya ialah 887938.

 

Kenapa penting sangat beli melalui pengedar sah Shaklee?

Ni yang saya nak kongsi dengan anda semua. Penting tau. Kalau anda beli melalui pihak ketiga atau beli kat kedai yang ada berdekatan dengan kawasan anda atau melalui e-commerce, anda akan melalui pelbagai kesulitan dan mungkin akan menyesal seperti mereka ini. 🙂

Kebanyakkan mereka yang membeli melalui laman e-commerce seperti Lazada, 11street, shoppee dan banyak lagi, akan mengadu kepada pengedar sah, :

  • tak tahu cara makan, sebab pihak ketiga yang menjual tu tak ajar cara makan
  • ambil vitamin sesuka hati, dan membuatkan tersilap beli. Beli untuk masalah lain, tapi beli vitamin untuk tujuan lain.
  • ambil lama dah, tapi langsung tak de kesan
  • barang yang di terima, dah melepasi tarikh expired
  • order tapi tak sampai-sampai
  • barang yang di terima, mempunyai kualiti yang tidak seperti yang di tunjukkan dalam gambar
  • vivix yang di order, rasa dia tersangat manis, padahal Vivix original yang Shaklee jual, rasanya masam manis dan pekat.

 

Semua aduan seperti di atas, pengedar sah shaklee tak kan layan bahkan pihak Shaklee tidak mahu bertanggungjawab, jika ada perkara yang berlaku kepada mereka yang membeli melalui e-commerce.

Tahu tak anda, jika anda pernah beli melalui laman e-commerce dan telah mengalami masalah seperti di atas, anda akan mengalami kerugian yang sangat besar, walaupun anda beli mungkin harga kononnya murah dan jimat. Ini kerana, bila berlakunya kerosakan atau langsung tidak menerima barang yang di pesan, anda tidak dapat menuntut ganti rugi daripada pihak Shaklee.

NAMUN, ia sangat berbeza jika anda membeli melalui Pengedar Sah Shaklee. Jika berlaku kerosakan pada produk yang anda terima, pihak Shaklee akan menggantikan dengan produk yang baru dan penghantaran semula kepada anda di tanggung oleh Shaklee sendiri. Cara pengambilan vitamin serta vitamin yang sesuai untuk masalah anda, pengedar sah Shaklee boleh bantu anda.

 

Ketulenan Produk Shaklee Yang Di Jual Melalui e-Commerce Adalah MERAGUKAN

 

Setiap produk yang dijual melalui laman e-commerce, agak di ragui ketulenannya, sebab pihak Shaklee tidak pernah melantik mana-mana individu atau pihak ketiga untuk menjual di sana.

 

Ketahuilah bahawa Shaklee telah mengeluarkan kenyataan mengenai penjualan melalui laman e-commerce ini.

 

 

Bukan sahaja Shaklee melarang menjual menggunakan laman e-commerce, bahkan Shaklee juga telah mengambil tindakan ke atas mereka yang menjual di situ.

 

 

 

Kesimpulannya:

  • Nak beli produk Shaklee dengan lebih terjamin, belilah melalui kami yang berdaftar secara sah dengan Shaklee
  • Nak tahu cara makan vitamin shaklee agar berkesan, belilah melalui kami yang merupakan pengedar sah shaklee

 

Setiap pembelian melalui link yang saya kongsikan di blog www.fatimahtony.com atau menghubungi saya melalui www.wasap.my/601132014534, inshaAllah produk yang anda beli adalah terjamin selamat dan berkesan. 🙂

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 5 times, 1 visits today)

Fatimah

Seorang ibu kepada tiga orang anak perempuan yang comel. sanggup berhenti kerja sebagai Pengurus dalam sebuah jabatan, di Syarikat Besar, demi menjaga sendiri anak-anak. Menjadikan Bisnes Online Shaklee sebagai bisnes sendiri yang boleh di buat di rumah, bagi membantu lebih ramai orang untuk mengamalkan cara hidup sihat dengan memilih produk semulajadi sebagai makanan tambahan utama. Kini merupakan Founder untuk Group A2M Family, bagi mencapai tujuan untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia yang ingin menjadikan bisnes Shaklee sebagai sumber pendapatan utama atau sampingan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: