[TESTIMONI] KESAN 5 TAHUN AMALKAN SUPLEMEN SHAKLEE

 

Assalamualaikum wbt.

Saya Wan Zainab bt Wan Muhammad, berusia 31 tahun dan mempunyai 2 orang cahaya mata. Saya merupakan pengamal Suplemen Shaklee sejak 2013. Pada tahun ini, adalah tahun ke 5 saya mengamalkan Vitamin Shaklee. Secara jujurnya, sebelum mengenali syarikat Hijau Shaklee, saya adalah seorang yang tidak menitikberatkan soal pemakanan sihat dan kerap tidak sihat serta ambil cuti sakit setiap bulan.

Saya merupakan penghidap tonsil, penghidap resdung dan mempunyai system pertahanan tubuh yang lemah serta mudah diserang penyakit. Pada awal penglibatan dengan Shaklee, saya hanya focus kepada menjual dan tak titikberatkan aspek pemakanan sihat. Saya masih lagi makan makanan yang tak sihat seperti burger, minum minuman manis dan sebagainya.

Selepas 3 tahun bershaklee, baru saya sedar dan saya didedahkan dengan prinsip Shaklee iaitu makan secara sihat, senaman & pengambilan suplemen secara bijak. Sejak daripada itu, saya mula ubah cara pemakanan & start berdetox. Daripada hasil berdetox, saya teruskan makan secara sihat, iaitu suku-suku separuh, makan buah-buahan dan sayuran 2 hingga 3 hidangan setiap hari.

Banyak perubahan yang telah berlaku kepada tahap kesihatan saya selepas mengamalkan Vitamin selama 4 tahun. Saya sentiasa bertenaga, masalah resdung juga tak berulang, tonsil pun jarang berulang dan saya juga jarang demam. Semasa proses berpantang anak kedua, luka cepat sembuh dan sentiasa bertenaga serta saya dapat supply susu yang cukup & bernutrisi untuk anak saya sehingga 2 tahun 4 bulan .

Antara Vitamin yang saya amalkan sepanjang 5 tahun ialah Vita Lea, Energizing Soy Protein, B Complex, Alfalfa, Vivix, Ostematrix, Vitamin C, Nutriferon, Lecithin, Cinch Energy Tea dan Garlic Complex.

Ramai yang tak percaya bahawa usia saya sudah 31 tahun. Mereka menyangka saya masih lagi berusia 20 an. Ini adalah effect yang paling menggembirakan saya.

Selepas 4 tahun mengamalkan Vitamin Shaklee, saya terdetik untuk membuat ujian darah. Tambahan pula, saya juga takut dengan khabar angin tentang buah pinggang rosak jika amalkan suplemen. Dalam ketakutan, saya juga yakin dengan Shaklee kerana Shaklee mempunyai Landmark Study.

Pada 25 November 2017, saya ke Path Lab untuk buat ujian darah dengan mengambil pakej 53 test, iaitu kolestrol, bacaan glukosa, bacaan buah pinggang, penyakit kelamin, hepatitis B dan banyak lagi. Seminggu kemudian, keputusan ujian dah keluar. Saya amat berdebar, dan risau. Alhamdulillah result semuanya baik dan dalaman saya sihat serta tiada masalah. Staff makmal pun tak tahu nak komen apa sebab result sangat cemerlang.

Dengan keputusan ujian darah tersebut, saya sangat YAKIN dengan keberkesanan Shaklee dan ingin setia mengambil Vitamin Shaklee sampai bila-bila. Yang paling penting,saya lebih berani untuk meyakinkan masyarakat di luar sana tentang keberkesanan suplemen Shaklee dan sekaligus membuktikan kepada anti suplemen bahawa Suplemen Shaklee bukanlah suplemen cap Ayam.

Shaklee, sentiasa selamat & sentiasa berkesan. Terima kasih Shaklee! Terima Kasih Allah!

………………………………………

 

Menarikkan? Berminat?

 

BAGAIMANA CARA SAYA NAK BELI VITAMIN YANG DI AMALKAN OLEH PN ZAINAB?

Mudah je. Cuma perlu Klik pada butang di bawah untuk belian atas talian. Cara makan vitamin, saya akan ajar selepas pembelian, eksklusif untuk customer saya sahaja. 🙂

 

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

 

(Visited 47 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: