Assalamualaikum semua..

 

Pasti anda seringkali melihat iklan skincare terbaru shaklee, iaitu YOUTH, melalui rakan-rakan pengedar shaklee di seluruh Malaysia. Memandangkan ia baru dipasarkan pada bulan Mac 2018 ini, Shaklee telah menawarkan harga yang sangat berbaloi. Kenapa? Sebab setiap pembelian full set YOUTH, anda bukan sahaja layak untuk mendapat free shipping, bahkan LAYAK untuk mendapat Radiance C + E krim, yang bernilai lebih RM400.00, secara PERCUMA.

 

KLIK UNTUK PEMBELIAN SECARA ONLINE

 

KLIK UNTUK PEMBELIAN SECARA ONLINE

 

Tapi, sudah semestinya, untuk membelinya, dan ingin mendapatkan penJIMATAN sehingga 20%, anda perlulah mendaftar sebagai ahli. Dan pendaftaran ahli untuk pembeli set YOUTH ini anda layak mendapat FREE MEMBERSHIP. Berminat? Boleh hubungi saya, untuk tujuan pendafataran secara online, k. 🙂

 

PENJAGAAN KULIT YOUTH™ KEKAL MUDA, JELITA

Set YOUTH Shaklee, telah melalui proses R&D, selama 8 tahun, dan kini ia memiliki 8 paten. Setelah yakin dengan hasil yang di dapati, barulah Shaklee bersetuju untuk memperkenalkan YOUTH kepada seluruh dunia. Dan ia mulai di pasarkan di Malaysia, bermula pada Mac 2018.

 

Janji kami adalah penjagaan kulit YOUTH™ bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik, malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda. Sememangnya menakjubkan.

 

MEMADAMKAN SEDEKAD PENUAAN

Kami tahu bahawa YOUTHTM Complex akan mengubah bagaimana anda melihat diri sendiri, tetapi bagaimana kami buktikan bahawa kulit anda sememangnya menjadi lebih muda?

Dibangunkan secara klinikal oleh pakarpakar kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit memberikan cara berasaskan fakta dan klinikal untuk membuktikan kesan YOUTH™ terhadap penampilan dan usia kulit. Keputusannya adalah luar biasa.

2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan YOUTH.

Ya. 100% para wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda, dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari, dan dengan penggunaan yang berterusan, 2/3 telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad yang lebih muda.

 

 

Indeks Usia Kulit
Dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

  • Kedutan Kulit
  • Saiz Pori
  • Tona Kulit
  • Keanjalan
  • Tekstur Kulit
  • Hiperpigmentasi
  • Seri Kulit
  • Kekenduran

 

KUASA BOTANIKAL yang terdapat di dalam set YOUTH Shaklee sangat mempengaruhi dalam memberikan kesan pada kulit wajah.

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.

 

 

MUSCADINE GRAPE
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

 

 

 

 

 

LOTUS JAPONICUS
YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

 

 

 

APPLE STEM CELL EXTRACT
Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulituntuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

 

 

 

 

 

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

 

 

 

 

 

VITAL REPAIR+® COMPLEX
Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

 

 

 

 

TESTIMONI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 49 times, 1 visits today)
Kenali SkincareYouth Shaklee, Kesan Penggunaan Ketara Selepas 7 Hari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: