Pada tanggal 3. Feb. 2018 (sabtu), shaklee telah mengadakan satu program khas untuk semua leader shaklee. Program ini telah di jayakan di Sunway Pyramid Convention Centre. Program BLNC 2018 ini, berlangsung bermula dari pukul 8.30 pagi sehingga jam 6 petang. Program ini adalah antara program yang di anjurkan oleh pihak Shaklee bagi meraikan semua leader yang ada di seluruh malaysia.

 

 

Antara acara yang paling saya gemar, adalah bila Puan Helen Lam, Presiden Shaklee Malaysia membuat pengumuman mengenai produk terbaru shaklee untuk penjagaan kulit, bagi menggantikan set Nutriwhite sebelum ini, iaitu SET YOUTH. Set Youth ni, memberikan kesan yang ketara bermula selepas 7 hari penggunaan. Hebat kan? hehe

 

 

Bukan itu sahaja, Shaklee juga bakal mengeluarkan semula produk Zink Kompleks dan produk untuk masalah sendi. Bila ia akan mula di pasarkan, kita tunggu sahaja bila Shaklee buat pengumuman. hehe.

 

 

Bagi yang ada masalah mudah semput tu, ada berita gembira untuk anda. Shaklee turut memperkenal produk CoQ 10 yang di gabungkan sekali dengan resveratrol, yang di panggil nama sebagai CoQ Trol.

 

 

Coenzyme Q10 adalah komponen yang penting untuk penghasilan tenaga di dalam sel. Ia berada di dalam mitokondria, stesen janakuasa sel. Coenzyme Q10 tinggi dalam sel otak, jantung, dan hati. Ia menukarkan lemak dan gula kepada tenaga yang boleh digunakan sepanjang hari. Ia juga adalah antioksida yang berkesan, melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas.

Walaubagaimanapun, tahap Coenzyme Q10 menurun apabila usia kita meningkat dan penggunaan statin untuk menurunkan kolesterol menyebabkan tahap Coenzyme Q10 semakin rendah di dalam tubuh.

 

 

Beli Sekarang

 

Berminat untuk mencuba CoQ Trol Plus Shaklee? Klik butang di atas untuk pembelian secara online.

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 38 times, 1 visits today)
Business Leader Conference Centre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: