Assalamualaikum semua.

Alhamdulillah, leganya dapat menyiapkan slide untuk variasi gabungan ESP, istimewa untuk pembaca semua. 🙂 Saya tahu, ramai yang tak mampu nak beli full set, jadi saya dah sediakan beberapa set combo, yang mungkin bersesuaian dengan bajet anda. jangan risau yer, semua set combo ini adalah pilihan terbaik istimewa untuk anda. Jangan lepaskan peluang untuk memilikinya sempena bulan promosi ESP mac ni. 🙂

HOT SELLING SET !

GABUNGAN ESP + VITA E COMPLEX !

Gabungan ini merupakan gabungan yang paling laris dalam customer saya. Sebab jimat dan tahan sehingga 4 bulan tauu ! memang terbaik. ESP dan vitamin E membantu menaikkan seri muka dan kulit akan cantik TANPA MAKE UP !

Try it worth !

 

HOT SELLING SET ! 

GABUNGAN ESP DAN GLA COMPLEX

Ini set paling basic pada yang ikhtiar untuk hamil . memang terbaik, tetapi jika anda mempunyai bajet lebih saya sarankan ambil full set, inysallah 70% PELUANG UNTUK ANDA HAMIL.

 

 

HOT SELLING SET ! 

Gabungan ESP + ALFAFA COMPLEX

Bukan sahaja untuk MILK BOOSTER, tetapi menganjalkan payudara anda kembali selepas bersalin, pengambilan yang berterusan akan membuatkan anak anda kenyang sentiasa , suami pun sayanggg ..

 

 

HOT SELLING SET ! 

GABUNGAN ESP + LECITTHIN

Oh maiii bentuk badan lepas bersalin? lari track dah..heheheh..jangan risau..jika anda menyusukan bayi pasti akan turunkan berat badan. tapi nak kasi booster turun anda wajib baca ini

Kebaikan Lecithin Shaklee yang best ini salah satunya adalah sebagai pemecah lemak dan ianya sesuai untuk ibu menyusu. Amaran kepada ibu menyusu jangan sembarangan makan produk kuruskan badan, nanti ibu tak kurus, anak yang kurus dan kadang-kadang kita tak tahu pun kesan sampingan produk pelansingan di pasaran untuk jangka masa panjang.

Lecithin bagus untuk ibu menyusu yang mahu kurus, slim, ramping dan langsing.

 

 

 GABUNGAN ESP + OMEGA GUARD 

Gabungan ini bukan sahaja mampu mengurangkan risiko keguguran, malah mengurangkan risiko bayi pra matang, di samping meningkatkan perkembangan otak baby sejak dalam perut ibu lagi. Insyallah perkembangan anak akan normal dan jarang dijangkiti penyakit jika mengamalkan set ini.

 

 

GABUNGAN ESP + OSTEMATRIX

Memang terbaik kepada ibu – ibu yang sedang hamil, sudah bersalin, berpantang, menyusu kan bayi sebab ESP dan OSTE membekalkan keperluan kalsium yang berkali kali ganda dari susu biasa. Hmm memang terbaik untuk kurangkan peratus anak anda kena jaundis . ! Fikir ape lagi. tulang kita kne jaga.. hehehe

 

 

GABUNGAN ESP + PERFOMANCE DRINK

 Gabungan ini selalunya customer akan order meal shakes sekali, tapi kalau dua ini sahaja pun dah mencukupi kerana dah cukup untuk memberikan tenaga dan mengenyangkan perut sepanjang masa. InsyaAllah puasa takkan gastrik dan kepenatan.

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 17 times, 1 visits today)
VARIASI GABUNGAN ESP TERBAIK
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: