Kini, semakin ramai ibu-ibu muda yang lebih suka untuk memilih mengambil vitamin untuk berpantang, berbanding mengambil jamu. Ini adalah kerana, vitamin adalah sesuatu yang lebih mudah untuk perut bayi menghadam, berbanding dengan jamu.

Tambahan pula, vitamin Shaklee merupakan makanan tambahan yang dapat membantu mengisi semula nutrisi yang banyak hilang semasa ibu bersalin. Di samping itu, vitamin Shaklee dapat membantu meningkatkan tumbesaran fizikal dan mental bayi agar menjadi anak yang sihat, cergas dan cerdas .

Set ibu berpantang terdiri daripada ESP, Vitalea, B-Complex, Zinc, Vitamin C, Lecithin, Alfalfa & Ostematrix. Kesemua vitamin ini sangat membantu ibu berpantang agar pulih dengan lebih cepat, di samping membantu luka jahitan cepat sembuh.

 

 

Nak share ngan geng shaklee sume, before deliver berat saye 84 kg dan selepas bersalin 2 bulan berat saye dah 66 kg (tp perut tu nmpak buncit coz tak bengkung kerana c-zer. Ini la hasil daripada makan set pantang dan ESP. tapi sejak abes set pantang tu sy just makan esp je. muka beza dah color dia, dulu gelap skang cerah ckit. i’m in love with shaklee “

 

 

 

Masih mencari vitamin yang sesuai untuk di ambil semasa berpantang atau anda sedang mencari vitamin yang bagus untuk ibu hamil? hubungi saya sekarang untuk konsultasi percuma (istimewa untuk customer saya sahaja, hehee)

 

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 52 times, 1 visits today)
Testimoni Set Ibu Berpantang: Turun 18Kg Dalam Masa 2 Bulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: