Vita-Lea Multivitamin Terbaik Dan Testimoni Pengedar Shaklee Sendiri

By | November 18, 2017

 

 

Poster ni sebenarnya saya petik dari majalah i-Sihat. Oleh sebab saya memang ambil vitalea Shaklee, jadi tumpang bangga lah jugak. hehee.. Banyak sangat kebaikan vitalea Shaklee ni sebenarnya. Bukan setakat vitalea, semua vitamin Shaklee memang ngetop habis.hehee.. Sebab banyak sangat manfaatnya saya tak pernah rasa ragu-ragu untuk mendaftar menjadi pengedar Shaklee.. 🙂

Antara Fungsi Vitalea Shaklee ialah:

  • Mengimbangi segala bahan kimia di dalam badan
  • Sebagai insuran bagi menampung kepada apa-apa pemakanan yang kurang di dalam diet
  • Membantu pengambilan makanan di dalam badan kita supaya lebih berfungsi
  • Membantu meningkatkan kesegaran otak dan pertahanan terhadap jangkitan
  • Membantu kesihatan secara am
  • Penting bagi proses pertumbuhan dan keupayaan reproduktif
  • Sebagai nutrien kepada sel-sel

Testimoni Dari Pengedar Shaklee Sendiri

Wan Muliani – Meh nak bagi satu testimoni pasal vitalea..MIL customer yani dia penghidap diabetis yang kronik..kalau puasa mesti badan lemah dan menggigil..then dia jumpa vitalea ni…alhamdulillah kuasa allah hanya telan vitalea MIL dia dah mampu berpuasa!

Tg Muzlina –  Sharing..Dlm family saya..arwah mak dulu yg mkn vitalea..kerja tingkat atas naik tangga smpai 4 tingkat relax je. saya yg waktu tu baru form 2 or 3 kot..da semput..lenguh wei..lift ada tp takut lif rosak.haha..then waktu sy start mkn set b,yg plg berkesan ngn sy is vitalea..walaupun besar gabak..paling keras lak tu..cane sy tau keras? Sbb saya gigit..hehe..sgt tak suka mkn vitalea..tp sebab kesannya yg buat badan saya tak letih..ketara sgt kesannya..mmg sy sanggup mkn hari2..n tu antara sbb saya repeat order ngn mommy saya.hehe..dulu sy tak suka n xpercaya ngn vitamin sbb pk nutrien biasa jek..even arwah mak mmg suh mkn tp sy degil..haha..now..mmg vitalea antara produk yg customer beli fullpack..yg plg best da xperlu risau hb turun or rendah sbb mmg terbukti naik n maintain jek sbb ada iron..dulu sy ada problem darah rendah n doc ckp anemia..takut dgr anemia cam leukimia..takleh bgn..sgt

Nurul Aula A’Akif Fadzil –  Salam malam.. Dalam petang before solat maghrib nie saya kongsikan kehebatan vitalea. Saya tidak pernah sedar keebatan sehinggalah saya mencubanya setahun yang lalu. Saya pemalas makan macam2 tapi vitalea saya tak pernah miss..Apa yang saya rase? Kenyang sepanjang hari bila saya makan? Selepas breakfast dan saya ambil esp kul 11 pagi. Then saya tak berapa nak kudap2..

Then i found out it has pottasium inside. And lack of pottasium menyebbkan kita asyik nak makan benda merapu.

Why i love vitalea sebab dia lengkap. Dan bila amik dengan esp everythin is complete dan sesape keletihan dan tak tahu nak strt ape? Strt with vitalea.. Sebab mmg lelaki terutamanya akan fall in love sebab mereka rase enerygy immediately!! Nie customer saya terus order berbotol2 haha untuk bini katenya..

Then kandungan iodin.. Hah nie begitu penting untuk mensurutkan gout.. Huhu tahukah anda bahawa antara sebab berlakunya gout ialah kurangnya iodine? Hehe:) 

So nie sekarang my mum punya loveable product sebotol dia tak bagi share okeh.. Hehe asalkan dia happy im happy..

So ape penyakit sekalipun mulakan set optimum health dan Esp.. Dan shaklee mulakan wellness set mesti bersebab kerana ia asas repair ur body.. Kalo tak mampu vit- C dan b-comp mulakan vitalea+ ESP and effect dia?? Bak kate boboi boy TERBAIK!!

Yatie Mellon – tp mmg diakui…vitalea mmg penting. sy bg kt anak sy hr2. baru2 ni dpt report card dia. nyaris jatuh terduduk pasal result dia rata2 A n cikgu kata dari pendiam sekarang dia responsive dlm kelas

 

Lyana Mansor –  Vitalea adalah vitamin paling awal di dunia. Mengandungi 12vitamin Dan 7 mineral yang penting tk fungi tubuh. Cth bila amik vitalea rasa bertenaga kerana dlm vitalea ade complete vitamin B. Termasuk biotin Dan folic asid yang Mahal. Vitalea penting utk membekalkan nutrisi kepada sel Dan memastikan sel sihat.. juga mengandungi zat besi yang penting untuk pembentukan hemoglobin.. sapa yang perlukan.. ? Semua org perlukan vitalea.. kerana ia supplements asas. Kanak 2 pun leh amik sbb tu ada Vitalea for children. Istimewanya vitalea ni ia sgttttt pantas diserap oleh tubuh kita.. kalau Baca dlm product guide ada tulis Vitalea ni mengandungi teknologi salutan micro.. Dan ia bukan sebarang multivitamin biasa kerana Vitalea menjalani 340 ujian kawal mutu.. Harga murah jek tak sampai rm100 untuk 120bj utk 2 bulan kalau amik sehari 2bj.

Fateema Kedai Sihat Semulajadi – i crite general k..what a user sees when they get their 1st vitalea bottle? Kat pack dia kata ada iron, iron very good nak kite rasa kuat coz bantu oksigen lekat kt darah..Bile badan cukup oksign kite kurg ngantuk.. otak rasa alert.dah experimen with vivix vs vitalea, memg vitalea yg buat rasa btenaga sepnjg ari..selain tu ada biotin,good for metabolisme of lemak…ada juga alfalfa..alfalfa byk sgt kbaikan scra menyeluruh..ada 40zat & kebaikan tinggi serat.. Bgus untk detox n kshatan menyeluruh.

Nurulazim Zulkarnain – wonderful Vitalea. ….ptt la kastemer saya ni sorang doktor….dia akn repeat order vitalea je ngan sya…..bila suggest vit lain dia kata x pe…..dia kta Vitalea dh ckp……tq sis …..sbb discust psl VitLea. …..tqvm

 

Klik DI SINI untuk belian atas talian

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge