Saya Olivia ingin kongsikan kisah anak saya dan saya sekali yang mendapat manfaat daripada vitamin Shaklee.
.

Baru-baru ni anak kedua saya Awon demam, selsema dan batuk. Sudah di bawa ke klinik, tapi semua ubat sangat payah untuk bagi Awon makan. Puas dipujuk dan dipaksa untuk makan ubat, akhirnya habis muntah ke baju dan ke lantai jua.
.

Akhirnya Omega Guard tu saja ubatnya bagi mencairkan kahak. Lumur HB seluruh badan supaya berpeluh. Kurangkan panas badan.
.

Ibu menyusu ambil Nutriferon, Garlic Complex dan Vivix untuk mempercepatkan proses penyembuhan dan kuatkan antibodi mummy dan dia sekali.
.

Saya konsisten ambik ketiga-tiga vitamin ini disamping vitamin rutin saya Vitamin C dan Lecithin selama seminggu. Saya juga jaga pemakanan dan ambil ubat-ubatan mengikut waktu yang dinasihatkan doktor sebab waktu itu saya pun kurang sihat akibat terjangkit daripada seisi keluarga yang diserang penyakit demam, selsema dan batuk.
.

Seminggu selepas itu Awon semakin sihat dan begitu juga saya. Tapi yang lebih menggembirakan hati saya, butir kolestrol di leher saya telah jatuh. Tinggal bekas sahaja. Gembiranya saya.
.

Ini kerana Vivix, Lecithin dan Garlic Complex merupakan vitamin cadangan bagi mengawal kolestrol jahat dalam tubuh. Semoga perkongsian saya ini bermanfaat buat anda semua. Sekian.


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI 

 

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID: 887938)

FATIMAH BT TONY

  • 011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)
  • FatimahBtTony@gmail.com
  • Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

(Visited 60 times, 1 visits today)
TAHAP SISTEM IMUNITI TUBUH MENINGKAT, BUTIR KOLESTROL PUN JATUH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: