Risau Tertinggal Seminar Yang Selama Ini Dinanti Kerana Sakit? Tn Faiz Berkongsi Cerita Yang Sama..

By | September 14, 2017

 

Gua nak cakap semalam dah rasa sakit kepala, tapi gagahkan jugak nak pi COD, lepas tuh layan kelas public speaking Irda Bay yang supercool, ceria je, semalam pulak ngeteh lagi, dengan pasangan ni dari JB nih, hahhaa jawabnya tidur kul 12 lebih. Hahahha pening pala nak tidur, bantai vitamin C 2 biji, Ostematrix dan B-Complex.
.

MUNTAH-MUNTAH
Pagi tadi bangun kul 5 pagi, alamak terus pening pala sampai banyak kali muntah, hahaha, oh terus sejuk seram, sib baik semalam borong Cinch Tea, Ainul Fadzilah Mustafa buatkan satu gelas panas, oklah, rasa lega sikit, lepaa tuh seram sejuk jugak. Ainul tanya jugak, boleh tak pergi ? Aku jawab pergi jelah, ok je, hahhaa. Angkat jugak bebudak tuh pergi rumah opah mereka kat seksyen 24. Hahaha, itu pun still rasa panas, sebab pakai baju baru, rasa panas, pening kepala lak kaw kaq lagi. Boleh ke nih ? Adui.. Teruskan jelah.
.

COVER SIKIT
Sampai sana, muladah sesi amek gambar, macam biasa dah jumpa kawan tuh, bajet cover pk, padahal dalam kepala otak dah weng kaw kaw, adui. Masuk je, layan speech mula dah penyakit ngantuk, campur pening lagi ,campur lak tetiba seram sejuk adui. Nasib baik sesi pagi dapat bertahan . pergi lunch pun tengok lauk rasa tak larat nak makan, adui hahhaa ambil sikit je, sempat jugak berborak dengan ratu vivix R.u. Adyani Ab Rahman.
.

CINCH TEA 2 SACHET
Ainul kata nak minum air apa ? Sib baik kitorang bawak cinch tea, ni semua nasihat baik Zainul Anuar , bajet kalau mengantuk dengar talk bruce daggy dan les wong. Hooo palo dah pening nih, apa nak buat, hahhaa sekali ainul sediakan resepi cinch tea dua sachet, vitalea, bcomplex 4 biji, vita C 2 biji dan peppermint 3 biji, telan bersama sama cinch tea pekat 2 sachet. Lepas solat tuh , masuk balik dewan, ok rasa tak mengantuk dan tetiba badan dah sedap balik, tak seram sejuk demam. Hahhaa, feel pulak berborak dengan Hairus Izman teman sagitarius gua. Hahhaa layan kan saje, sampai termasuk pasal 3 idiots , sempat pulak main kuiz dengan Najihah Razali dan macam macam sembang. Hahhaa alhamdulillah berjaya habiskan sesi petang, tak rasa ngantuk dan fresh sikit.
.

BEST GILE BLC
Balik habis je, sempat buat gambar gile gile dengan IsMa Lyeza dan Farhanah Omar, lepas tuh minta gambar dengan Munzir Rahim abam sony, hahhaa, oklah rasa happy pulak, badan dah ok sikit, walaupun kepala ada sikit pening. Alhamdulillah , sib baik bantai shaklee bersungguh sungguh, kasi megadose teknik, dapat lah feel BLC ni, memang terbaik, rugi sapo tak datang. Jahhaha, memang best , amalkan megadose bila rasa badan dah mula tak sedap. Hahhaa . apapun, kena mula balik habit baik nak sihat, diet, senaman dan supplement. Hooi yeah !!! Hohohi


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI 

 

PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID: 887938)

FATIMAH BT TONY

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge