VITAMIN PELANGSING BADAN SHAKLEE

By | August 13, 2017

Bismillah..

Assalamualaikum semua..

Masih ramai lagi yang belum bertemu dengan produk yang sesuai untuk menurunkan berat badan? Hari ini, saya nak share satu berita gembira, daripada salah seorang customer slimming set shaklee.. :)

Sangat awesome! Start gunakan Shaklee bermula Februari 2013 (baru lagi la). Dalam tempoh 6 bulan, beliau berjaya turunkan berat sehingga 25kg!!

Jom kita baca cerita puan Musliana.

“Shaklee merubah impian menjadi kenyataan……

Masalah kegemukan memang menghantui diri saya sejak dari zaman remaja hinggalah kepada umur 30 an ni….Pelbagai ubat-ubatan, murah dan mahal telah saya cuba…termasuk slimming center yang memakan ribuan ringgit….

berat memang la turun tapi sekejap jer, bila makan je berat naik balik…sampai saya jadi takut hendak makan….susah hati….tekanan darah tinggi pun melambung2 bila badan naik ni…..tapi sekarang semua tu takde masalah lagi…

Shaklee telah menjadi penyelamat kepada saya……Herblax, Alfafa, Omega, Lecithin dan esp membuatkan saya sentiasa tersenyum……sambil slimkan badan kulit pun jadi cantik……ubat darah tinggi pun saya dah tak ambil lagi sejak ambil supplement ni……

toxin dalam badan pun dah takde…….walaubagaimanapun saya masih belum berpuas hati dengan berat ni lagi…..insyaAllah, dengan Shaklee saya tak perlu risau lagi……berat 89 tapi saya hilang inci yang sangat banyak…..Alhamdulillah…….”

Inilah gambar Puan Musliana sebelum dan selepas.

Awesome kan? Beliau hanya amalkan Herblax, Alfalfa, Omega Guard, Lecithin dan ESP.

Ok, jom kita tengok info setiap satu produk yang diamalkan oleh Puan Musliana.

(Sumber: Shaklee)

Herblax 

Herb-Lax (3)

  • Herblax Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas.*Bagi menangani kesulitan membuang air besar, Herblax yang lembut boleh membantu.
  • Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik (SLE) perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

*Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

Alfalfa

Alfalfa Complex (3)

Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.

Fungsi Alfalfa untuk kurus: 

  • Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut. – Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.
  • Menyingkirkan lemak dan kolestrol – kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol.

** Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik (SLE) perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Omega Guard

06e79-omegaguardshaklee

  • Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.
  • Shaklee OmegaGuard merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan.
  • Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

Lecithin

Lecithin (3)

  • Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak degil badan kita. Lecithin dikenali sebagai ‘pengemulsi semulajadi’ kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak dan membantu lemak terapung dalam darah seterusnya mencegah lemak dari melekat di dinding membran.
  • Kalau anda nak tahu, lecithin ni tak boleh dihasilkan oleh badan, tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan kita.

ESP 

esp

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:

  • Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
  • Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
  • Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
  • Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

 

BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? 

1. Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI

2. Untuk membuat pesanan secara online vitamin ESP, Alfalfa, Lecithin, Herblax dan Omega Guard menggunakan Kad Kredit atau Kad Debit, boleh KLIK DI SINI

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge