Bismillah,

Sudah pasti ramai yang dah tahu vitamin shaklee yang sangat glamer untuk menguruskan badan. Sebabnya, vitamin untuk kurus ini, adalah antara vitamin yang banyak orang ambil. Bukan sahaja mereka yang nak kurus je ambil, malahan, mereka yang nak maintainkan badan dan yang nak menyingkirkan inci-inci yang tak diperlukan pun ada.. hehee..

Tadaa… Ini adalah set kurus yang glamer tu.. hehee

Untuk kurus, tak banyak step yang perlu saudara lalui atau perlu ambil, tetapi, ia perlu dilakukan dengan penuh kesabaran.

Langkah pertama yang sangat penting, ialah, Detox. Aktiviti ni perlu untuk menyingkirkan segala toksin yang terdapat di dalam tubuh badan. Vitamin yang perlu untuk proses ini adalah Alfalfa Complex & Herb-Lax.

Manakala, Langkah Kedua pula ialah membakar lemak. Untuk membakar lemak, adalah sangat penting untuk memusnahkan lemak-lemak yang tidak perlu. Kalau tidak, lemak ini akan tersimpan di bahagian tubuh yang tertentu seperti perut, pinggul, paha, betis, lengan. Oleh sebab itu, tubuh akan lebih cepat untuk naik semula berat badan, tetapi menjadi sukar untuk turun. Vitamin yang perlu untuk proses ini adalah Lecithin & Omega Guard. 

Langkah Ketiga penting pula ialah bina otot. Otot adalah sangat penting bagi proses metabolisme tubuh. Otot ni sangat penting, sebab kalau otot turut hilang semasa prose menguruskan badan, ia membuatkan kulit saudara akan menggeleber (namun ia tidak berlaku, jika saudara ada mengambil set kurus lengkap dengan protein Shaklee). Protein Shaklee yang membantu untuk membina otot adalah ESP & Cinch Shake Mix.

Jom tengok, apa kata mereka yang dah mengambil Set Kurus Shaklee.

 

Testimoni Pengguna

 

 

 

 

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 65 times, 1 visits today)
Turunkan Berat Badan 1.8 Kg Dalam Masa 2 Minggu
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: