TESTIMONI VITAMIN IBU MENYUSU: Bayi Cepat Kenyang Ibu Boleh Simpan Buat Stok EBM

By | July 18, 2017

Assalamualaikum semua.

Saya seronok sangat, sebab sejak dua menjak, kerap bebenor ibu-ibu menyusu menghubungi saya, bertanyakan pasal set ibu menyusu ni. Gembira tau, sebab dapat membantu meringankan masalah mereka, membantu mereka kembali menjadi ibu menyusu yang hebat dan tidak putus semangat.. Best sangat..

Jadi, hari ini, nak kongsi sedikit testimoni daripada seorang customer  yang dah mengambil set ibu menyusu ni. Saya suka.. hehee

——————————————————————————

salam kak cery. akak pekaba? harap akak sihat & sntiasa dilindungi olehNya….suke sgt2 baceblog akak…teruskan menulis tau....ni nak bg testimoni ttg shaklee…


dah sebulan lebih saya mkn supplement shaklee…alhamdulillah mmg sesuai sgt dgn saya & anak…byak perbezaan yg sya rase sejak mkn shaklee….


1)
 mase mule2 makan tu mmg rase segar, x letih, x mengantuk walaupun mase tu x nmpak lg peningkatan oz susu…. mengaji pun tak rase ngantuk… alhamdulillah…

2) susu mkin pekat, kuning cam colostrum...suke tgk..hihi…mgkin sbab protein & B-complex….

3) anak cepat kenyang…kalau dulu tgk anak mcam tak puas je menyusu…lepas mkn supplement ni, alhamdulillah…sekejap je nyusu then tidur…hehe..kenyang sgt le tu…:) bole le wat stock…hihi…

4) susu mkin meningkat selepas 4,5 hari mkan shaklee…kalau dulu perah just dpt dlm 2-3 oz je…sekarang alhamdulillah sekali perah bole dapat dlm 5-6oz… B selalu rse full je..hihi…ade gak pernah dpt dalam 8oz sekali perah...alhamdulillh, syukur sgt2….

5) ESP paling sedap n marvelous...sya suke sgt…kalau minum esp tu rase kenyang je…rase esp tak mengecewakan…mmg sedap sgt2…selalu campur ngan milo, susu@ air jus buah2….rasenye mmg ermmmm sedap…terbaikkk punye….hehehe..

6) performance drink mmg memberi kesegaran kpda saya…klau sye rase letih, sy minum performance…alhamdulillah, mmg menyegarkan….

7) kalsium/ostematrix saye ambik cm yg akak suggest…mmg rase perubahan..kalau dulu time period, susu mmg drop sgt2….kalau perah pun just dapt 1-2oz je…tp lepas mkan kalsium/magnesium ni, alhamdulillah susu tak drop sgt, cm biase...bole dapat dlam 4-5oz…sye mmg syukur sgt2…takde la stress sgt tak leh nk wat stock..hihi…

8) saya perasan pas mkn vitamin shaklee ni, keputihan saye dah kurang & makin takde….gembira sgt2….selain dapat up kan susu, ade gak dpt effect lain..hehe….muke pun tak lesu sgt sekarg ni…klau dulu selalu cam tak bermaya je muka ni…selalu kena tegur, huhu… skrg tak lgi, heheh...makin bersinar..:) 

kak cery, .. akak, terima kasih byk2 segala pe yg akak kongsikan bersma…anak lynn dah nk setahun2 bulan..ade lg 10bulan perjalanan untuk sampai 2tahun….sy harap sy dapat bekalkan susu ibu sepenuhnye untuk anak sy disamping mengamalkan vitamin shaklee ni…. sedikit sebanyak vit shaklee byk membantu sye….terima kasih ye kak cery…luv u..hehe


terimakasih yer lyn…luv u too..hehe….teruskan usaha murni lyn utk bfeed your little naufal tu.. sentiasalah bersyukur pada Allah dan berdoa padaNya….yang pasti testimoni2 mereka ni sume buat saya tumpang hepi…buat saya senyum sorang sorang (tp masih siuman tau.hih)..di kala saya sedih, gundah gulana.. testimoni2 anda lah yang buat saya terhibur…Alhamdulillah.…….ape2 pun… saya tak pernah memaksa anda untuk makan supplemen….bagi saya IF U WANT HAPINESS FOR ALIFETIME – HELP SOMEONE ELSE… MAKE OTHERS HAPPY. saya hanya memberi peluang dan berkongsi apa yang baik di blog ni...the choice is in your hand…

——————————————————————

Seronok kan? Bila kita dapat tolong orang, memang rasa happy sangat. Biarpun kalau hari tu, mungkin mood tak seberapa nak elok, biasalah kan sebab anak-anak nakal, jadi memang terganggu gak emosi. Tapi, bila dapat respon customer yang meluahkan rasa kegembiraan diaorang, tiba-tiba je mood tadi jadi gembira setaman bunga.. hehee.. best sangat..

Ni lah supplemen yang customer ambil tu. 🙂

 

Klik Untuk Buat Pesanan Secara Online. Cara makan saya akan ajar selepas pembelian.

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge