Kalau cerita pasal bahaya penyakit diabetes, saya pasti ramai yang dah tahu.. Tapi, yang paling glamer mengenai pesakit diabetes ni adalah kemungkinan untuk di potong pada bahagian badan yang terluka.

Ini adalah kerana jika pesakit diabetes, mengalami kecederaan yang kecil sekalipun, sangat merbahaya untuk dirinya. Bahagian badan yang terluka adalah sangat sukar untuk pulih. Malahan, sel-sel di tempat yang luka tersebut akan mati membusuk.

Langkah yang paling mudah adalah memotong bahagian tersebut. Kalau yang cedera tu tangan atau kaki, boleh jugak di bayangkan bagaimana keadaannya, betul tak? Tapi, bagaimana kalau yang cedera kat muka ke, kat belakang tubuh ke, kat bahagian perut ke, kat paha ke.. kan naya tu..

 

 

 

Sebab tu, ramai pesakit diabetes sekarang lebih rela mencari apa-apa ubat yang boleh merawat penyakit diabetes mereka.  Tak sanggup lah, nak biarkan mana-mana anggota badan hilang, betul tak?

Saya nak share dengan pembaca, berkaitan dengan testimoni pesakit diabetes atau lebih tepat, bekas pesakit diabetes.. :-). Jom baca apa yang beliau kata. 🙂

 

” En. R Jlitendra merupakan penghidap diabetes sejak 14 tahun yang lalu. Kadar gula dalam darah ialah 15.5, tetapi kini setelah mengambil Vivix Shaklee selama 7 bulan secara konsisten, kadar gula dalam darah telah menurun kepada 4.8 dan beliau telah bebas daripada diabetes.  Kata beliau “Kini saya dapat menikmati kehidupan saya dengan penuh gembira dan hebat, terima kasih Vivix. 

Andalah orang yang seterusnya Bebas dari diabetes…. Dapatkan Vivix sekarang … hanya tindakan bijak anda sekarang dapat merubah kesihatan anda

BAGAIMANA NAK ORDER VIVIX SHAKLEE?
1. Untuk belian atas talian menggunakan kad kredit atau kad debit, boleh KLIK SINI. Vivix akan di pos menggunakan Citylink atau Gdex. No tracking akan saya update melalui whatsapp atau sms.
2. Untuk membeli terus melalui saya, boleh KLIK SINI.

BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 65 times, 1 visits today)
Atasi Masalah Diabetes Sebelum Ia Merosakkan Tubuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: