Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Bersama Saya

By | May 22, 2017

Anda berminat untuk menjana pendapatan bersama shaklee? Nak tak kalau mendaftar ahli bersama saya?

 

Buat anda yang penggemar mengambil vitamin makanan tambahan Shaklee, anda adalah sangat-sangat digalakkan untuk menyertai saya menjadi ahli Shaklee. Ye lah kan, alang-alang dah membeli dengan kerap setiap bulan kan? 🙂

Selain cash back yang confirm dapat setipa bulan (bagi pembelian minima 150 points – share beli 4 tin ESP, dah boleh dapat point ni), ada beberapa lagi kelebihan menjadi ahli Shaklee yang pasti anda suka.

 

KEISTIMEWAAN MENDAFTAR AHLI DAN MENJANA PENDAPATAN BERSAMA SAYA

Kelebihan #1: Diskaun Sehingga 20 Peratus Bagi Setiap Vitamin

  • Membeli-belah dengan harga ahli (diskaun 12%-20% dari harga runcit). Diskaun sehingga 20 peratus ni adalah harga eksklusif iaitu harga ahli shaklee.
  • Boleh kongsikan faedah ini bersama-sama keluarga ataupun rakan-rakan anda. Tapi, lagi bagus kalau ajak keluarga dan rakan-rakan anda untuk turut menyertai Shaklee bersama anda juga. 🙂

Kelebihan #2: Pesanan Secara Online

  • Membuat pesanan secara online di www.shaklee2u.com.my, 24/7. Jadi, jika anda sibuk bekerja di waktu siang, anda masih lagi berkesempatan untuk shopping vitamin Shaklee di sebelah malam, dengan mudah dan cepat. 🙂

Kelebihan #3: Cash Back

  • Mengumpul points (UV) yang akhirnya ditukar kepada wang tunai apabila mencapai syarat yang ditetapkan. Bila anda dah capai certain point (minima 150 uv), anda sudah layak untuk mendapat cash back dari Shaklee.
  • Point ini dikumpul secara bulanan. Setiap bulan akan reset dan di kira semula. Jadi, setia bulan lah anda akan mendapat “part-time income”.

” RM30 pun kira income tau. Sapa nak bagi free RM30? ” 🙂

  • Zaman sekarang, harga barang mencanak naik ni, RM30 bolehlah beli sekilo ayam dengan sedikit ikan dan sayur. Sekilo udang mungkin tak lepaslah.. hehee
  • Kalau anda beli setiap bulan vitamin Shaklee dari pengedar, tanpa mendaftar menjadi ahli Shaklee, yang dapat “part-time income” tu, hanyalah pengedar tu. Anda dapat apa? 🙂
  • Kalau anda nak mendaftar untuk kegunaan sendiri je pun saya terima. Tak perlu buat bisnes.
  • Tapi, kalau nak mendaftar sebab nak berbisnes Shaklee pun, saya terima dengan tangan terbuka. Banyak ilmu yang nak dicurahkan. 🙂

Kelebihan #4: Group Tertutup Facebook

  • Dalam Group Tertutup Euphoria, iReach, Supermom, Gojes Rich & Jutawan A2M, ada banyak perbincangan mengenai kesihatan, nutrisi dan pemakanan. Group kami pula terdiri dari pelbagai latar belakang perubatan seperti doktor, ahli farmasi, dietition dan nutritionist.
  • Jadi tak perlu risau kalau sertai Shaklee dengan saya. Selain saya berikan cara makan setiap vitamin dengan betul, group ini juga membantu kita untuk memahami masalah kesihatan kita.
  • Apa lagi? Jadilah ahli sekarang.

Kelebihan #5: Kelebihan mendapat pendapatan sehinggan melebih 5 angka setiap bulan

  • ingin mendapat pendapatan yang besar, adalah perkara yang mudah. Asalkan anda sanggup memberikan komitmen anda untuk betul-betul berjaya dalam bisnes shaklee.

 

 

 

Ini adalah anggaran untuk pendapatan bagi yang menjadi leader setiap tahun. Namun, ia boleh berubah menjadi lebih banyak, bergantung kepada usaha anda sendiri.

 

Cara Daftar Jadi Ahli

  • Mudah saja nak daftar jadi ahli Shaklee. Hanya perlukan bayaran RM79.50 (WM) atau RM90.10 (EM), itu sahaja. 🙂
  • Daftar secara online, boleh KLIK SINI. Klik pada Tab “Join Now”

Cepat daftar bersama saya sekarang.!

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 39 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge