Doktor Sahkan FIbroid Kecut Dari 13.3 cm Jadi 2.3 cm. Wanita Ini Berkongsi Rahsianya

By | February 19, 2017

Bayangkan, kalau anda tengah sibuk buat kerja di rumah ataupun di pejabat, tiba-tiba di serang sakit pada bahagian perut, dengan teramat sakit. Yang rasa sakitnya, sehingga dalam fikiran anda, memang kena buat pemeriksaan lanjut di klinik panel.

Bila dah buat check-up, dengar pula doktor beritahu yang anda ada ketumbuhan fibroid, saiz 13.2 cm. Agak-agak, apa reaksi puan?

Mesti terkejut dan rasa takut kan?  Risau memang tak payah cakaplah kan.. hehe..

Sebab apa, biasanya, kalau dah besar macam tu, memang doktor akan cadangkan untuk buat pembedahan, bagi membantu membuang ketumbuhan fibroid.

 

Namun begitu, risiko daripada pembedahan untuk buang fibroid, ada 2 risiko:

1- jika berlaku pendarahan, awak kena buang rahim sebab fibroid ni terlampau besar

2- fibroid akan berulang balik, sebab ada kes, orang yang dah buang pun, fibroid tumbuh semula.

 

Gambar : Ini adalah gambar scan kali pertama, Puan Ebby. Scan kali pertama di lakukan pada 23. Nov. 2016.

 

Jom baca apa cerita Puan Ebby.. Menarik tau. Sangat membantu bagi mana-mana wanita yang takut kena bedah sebab masalah ketumbuhan fibroid. 🙂

Sy jawab “tak pe supplement banyak kan doktor!” Doktor gelak sakan…

Ok doktor…bg saya masa sebulan saya akan datang scan balik…

2 minggu lpas tu..kebetulan suami musim sejuk² ni lengan dia sakit sokmo… Doktor cakap makan kalsium..saya kata kat suami ok ostematrix jangan miss…

Pastu sesambil saya kata nak scan…doktor scan..dan dah turun ke 5.9cm

Dan smalam upline (mami Lyna) saya tanya bila follow up..saya jawab sepatutnya da follow up..tapi disebabkan ujan saya x pergi..so, pagi tadi (14 Disember 2016) saya follow up hospital…scan..

Doktor pertama, godek² tak nampak…dalam hati waaaa..
Pastu doktor cakap jap dia panggil pakar O&G…
Pakar scan…suh ukur..2.3cm
Ok tak yah refer O&G cuma boleh nak follow up tgk makin mengecil tak lepas ni..

 

Seronok tak baca pengalaman Puan Ebby? Antara vitamin Shaklee yang boleh anda ambil untuk masalah fibroid, adalah:

 

 

Nak lagi banyak testimoni fibroid kecut selepas amalkan shaklee DI SINI. 🙂

Berminat nak beli set Fibroid Shaklee? Tunggu apa lagi, hubungi akak melalui:

 

WhatsApp: 011-3201 4534 (fatimah)

Belian atas talian dengan menekan butang di bawah!

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 89 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge