KULIT SEMAKIN CERAH & GEBU SERTA TUBUH KEMBALI LANGSING DENGAN VITAMIN CANTIK

By | February 11, 2017

Assalamualaikum,

Sedang buat apa tu? Tengah mencari vitamin shaklee untuk kegunaan anda atau pasangan anda ke? Vitamin Shaklee bukan hanya untuk mereka yang ada masalah kesihatan je tau, tapi untuk semua.

Jadi, kalau anda sihat, tapi pengambilan diet tak seimbang akibat kerja terlalu banyak, sibuk lah kata kan, itu tandanya anda juga perlukan vitamin ataupun bahasa mudah, supplemen atau makanan tambahan. 🙂

 

VIVIX adalah antara vitamin pilihan ramai wanita, sebab ia memberikan banyak manfaat untuk kesihatan dalaman wanita & rahsia kulit wanita tetap menawan walaupun dan berusia.

 

Ramai orang muda sekarang terlalu sibuk bekerja sehingga mengabaikan kesihatan diri. Apa kata, mulai hari ini, cuba teliti kesihatan anda dan corak pemakanan anda, seimbang atau tak.

Kebanyakan customer yang menghubungi saya, mereka sangat suka untuk membeli set D Shaklee.. Set D Shaklee ini, sebenarnya vitamin asas yang sangat penting untuk tubuh badan kita. Di dalam set D Shaklee, terdiri daripada Vitamin C, Vitamin E, B Complex & ESP.

 

 

Set D ini, boleh je anda ambil kalau anda ada masalah kulit atau masalah kesuburan ke. Jom kenali, fungsi setiap vitamin yang ada di dalam set D ini. 🙂

 

ESP – Energizing Soy Protein

[✔] Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain.

[✔] Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

[✔] Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.

 

Vita-E Complex

[✔] Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit

[✔] Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu

[✔] Menjaga kelembapan kulit

[✔] Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

 

Vitamin C Sustained Release

[✔] Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya

[✔] Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit

[✔] Mencerahkan kulit secara sekata

 

B Complex

[✔] Sebagai pelembap

[✔] Mencegah pigmentasi

[✔] Melambatkan tanda penuaan

[✔] Mengubati jerawat

 

Testimoni Pelanggan Yang Mengambil Set D

Ingat lagi tahun 2011/2012 muka ni berminyak, berjerawat & berparut. Masa tu hanya fikir nak kulit bersih dgn produk kecantikan luaran. Tapi tak menunjukkan sbrg kesan. Guna produk jenama yang bagus pun kalau kulit dalaman tak sihat, mmg sukar nak nampakkan kesan. Lepas kenal Shaklee, baru sedar nak kulit cantik di luar, sel & tisu dalam kulit perlu sihat dahulu. Semenjak amalkan set kecantikan kulit tahun 2012, kesihatan kulit saya semakin baik, parut semakin pudar & takde lagi jerawat. Anda pun perlu cuba. – Pn Ardiana Suzie

 

di sni sye nk berkongsi testimoni dr sye…tpu lah klo sye kata sye x nk cantik dan kurus..semua perempuan nak kan begitu…start sye remaja sye mula rendah dr dgn diri sendiri..sbb bdn yg agak berisi dan muka yg banyak masaalah..sye dh cbe banyak prodok secara jujur nye…konon blh cantik dlm 3 hari la..sehari la…tp semua ade kesan sampingan jerawat mula timbul la,gtl2 la..so kwn sye mula syor kan amik esp shaklee..mula2 agak was2..but..ble dh cbe allhamdulilah bagus sgt…selain kesihatan n kecantikkan…boleh diet dgn esp shaklee…esp banyak ubah diri sye – Pn Miz

 

 


PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

 

 

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge