Saya Beli Untuk Kegunaan Sendiri Jer… Perlu Ke Saya Mendaftar?

By | February 10, 2017

Bismillah,

Assalamualaikum semua,

Apa khabar hari ini? Mesti tak seronok kan? Kelmarin bercuti, tapi hari ni kena kerja balik.. sabar yer.. hehe..

Hari ini saya nak berkongsi mengenai persoalan yang sering customer selalu fikirkan dan mereka pun kerap jugak tanya saya. Jadi, kalau anda juga pun tertanya-tanya, memang sesuailah topik ini untuk anda. 🙂

 

“Kalau saya tak nak buat bisnes shaklee, perlu ke saya mendaftar? Saya beli pun cuma untuk kegunaan sendiri jer.. ” 🙂

 

Jadi untuk menjawab pertanyaan yang sebegini, saya suka untuk menyatakan bahawa itu terpulang kepada anda sendiri. Anda nak mendaftar menjadi ahli atau pun tidak, itu bergantung kepada keputusan yang anda nak buat. Saya cuma mampu berikan guide je.. 🙂

Hakikatnya, kalau anda pernah mendaftar menjadi ahli untuk Avon, Tupperware, Cosway, Amway dan sebagainya, adakah anda berminat untuk melakukan semua bisnes ini? Tidak bukan? Even saya sendiri pun, mendaftar sebagai ahli untuk Tupperware adalah kerana saya berminat untuk membeli tupperware dengan harga murah. Itu je.

Tak de tujuan untuk menjual tupperware pun. hehee. Kalau mendaftar jadi member dekat Tesco ke, Giant ke, Summer Mall ke, semua kita nak beli barang di tempat ini, dengan harga yang jauh lagi murah dari harga biasa di samping mengumpul point.

Betul tak? Silap-silap, bila point yang terkumpul dah banyak, bolehlah dapat redeem apa-apa barang. betul tak? hehee..  Samalah dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee, mendaftar tak mewajibkan anda untuk membuat bisnes seperti saya. Jangan risau yer. 🙂

 

 

Hakikatnya, banyak sebenarnya kelebihan bila mendaftar menjadi ahli Shaklee.. Antaranya…

1) Bayaran keahlian sekali seumur hidup.

Pembayaran keahlian hanya sekali seumur hidup… Tak perlu nak renew setiap tahun untuk kekalkan keahlian. Jika anda tidak membeli dalam masa setahun akaun anda akan bertukar menjadi ‘tidak aktif’, walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda buat pembelian automatik ia akan menjadi aktif semula.

Tak perlu buat apa-apa.  Keahlian hanya RM68.90 sahaja untuk seumur hidup (Tambahan postage RM10.60 untuk semenanjung dan RM21.20 untuk sabah sarawak untuk penghantaran memberkit)

 

2) Jimat 20-30% dengan setiap pembelian produk

Sekarang ni dengan taraf hidup yang semakin meningkat… sudah tentu segalanya kita nak dengan harga yang murah kan?? Dengan mendaftar sebagai ahli… anda berhak mendapat harga ahli yang sudah tentu lebih murah dan menjimatkan. Dan yang lebih jimat lagi produknya memang tahan lama. Ada yang boleh guna sebulan, 2 bulan, 4 bulan sampai 6 bulan pun ada.

3) Pembelian berulang

Kebanyakan yang dah guna Shaklee… biasanya akan repeat order sebab tersangatlah berpuas hati dengan hasilnya. Jadi tak rugi pun daftar ahli sebab anda akan membeli lagi dan lagi dengan harga yang jimat. Bila dah sendiri sihat.. cantik.. ..takkan tak nak share dengan ahli keluarga kan. Tentu kita nak mak ayah, suami, adik-beradik dan anak-anak kita pun sihat…

4) Berpeluang dapat bonus

Walaupun tak nak buat bisnes, tapi mana tau ada satu bulan anda beli banyak sebab nak beli untuk mak ayah dan ahli keluarga sekali. Untung-untung dapat bonus. Best kan. Beli untuk kesihatan diri tapi dapat pula bonus.

5) Tak perlu nak survey harga

Tak perlu lagi nak tanya 2-3 pengedar untuk survey harga sebab anda sendiri dah dapat harga ahli…. Dan tentunya itu harga yang termurah. Tak perlu lagi nak bertanya sana sini. sekarang pun dah mudah.. beli secara online dari website shaklee. klik-klik dan shaklee akan pos terus ke rumah.

 

Best kan…??

Tak rugi pun daftar ahli untuk kegunaan sendiri…

Kalau nak bisnes pun dialu-alukan. Kami akan berikan guide yang terbaik….

Dengan coaching secara online dan offline…

anda juga akan dimasukkan dalam GROUP Eksklusif kami d FB…

 


PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 61 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge