10 Soalan Yang Menarik Mengenai Pendaftaran Sebagai Ahli Shaklee

By | February 10, 2017

Bismillah,

Assalamualaikum semua ..

Harap anda semua sihat dan ceria selalu. Hari ini, saya nak berkongsi sedikit info yang mungkin selalu anda tertanya-tanya, mengenai pendaftaran ahli shaklee. Jadi, saya nak share soalan-soalan yang kerap ditanya oleh mereka yang berminat untuk mendaftar. Manalah tahu, ia juga adalah soalan yang anda nak tahu selama ini. 🙂

 

 

1. Betul ke Yuran Pendaftaran Shaklee cuma RM68.90 untuk seumur hidup?

BETULl! Untuk pendaftaran sebagai ahli, anda cuma perlu membayar RM68.90 termasuk kadar postage RM10.60 (SM) atau RM21.20 (SS), bagi pengeposan set memberkit.

Pendaftaran ini cuma sekali dan tiada yuran bulanan ataupun yuran tahunan. Best kan?

 

2. Wajib ke beli vitamin setiap bulan?

TIDAK! Jika anda mendaftar hanya untuk kegunaan sendiri, anda tidak wajib untuk membuat pembelian setiap bulan, bagi tujuan mengaktifkan keahlian anda. Kalau anda nak membeli selepas vitamin yang anda makan habis selepas 3-4 bulan pun, keahlian anda masih lagi akti.

 

3. Macam mana nak membeli nanti?

Kini, pembelian produk shaklee sangat mudah. Hanya dengan online, anda dah boleh membuat pembelian sendiri. Cuma login www.shaklee2u.com.my, anda dah membuat pembelian dengan ID keahlian anda sendiri.

Cuma tunggu 2-5 hari waktu bekerja selepas membuat pesanan, barang anda akan selamat tiba di tangan anda.

 

4. Kena isi borang ke untuk mendaftar?

Anda tidak perlu mengisi mana-mana borang, tapi anda perlu memberikan beberapa maklumat selepas anda membuat pembayaran kepada saya. Antara maklumat yang anda perlu berikan adalah,

  1. Nama penuh pemohon
  2. IC baru pemohon
  3. Tarikh lahir pemohon
  4. Alamat surat menyurat
  5. Email
  6. No telefon pemohon
  7. No akaun bank (bagi tujuan pemberian bonus shaklee, jika anda layak) serta jenis bank
  8. Nama pasangan pemohon (bagi yang dah berkahwin)
  9. No IC baru pasangan

5. Berapa lama masa diambil untuk proses pendaftaran?

Insha Allah, saya akan proseskan pendaftaran keahlian anda dalam tempoh 24 jam. Selepas selesai pendaftaran, anda akan menerima sms daripada Shaklee untuk memberikan anda No ID dan password, bagi memudahkan anda login dalam website shaklee. Semua urusan pendaftaran ahli shaklee boleh dibuat secara online dalam masa 24jam/7 hari.

 

6. Bila saya boleh start beli produk?

Anda boleh terus membuat pembelian semasa anda mendaftar keahlian shaklee, bagi menjimatkan kos penghantaran. Kalau anda mendaftar untuk membuat bisnes, anda dah boleh mula mempromosi, sebaik sahaja anda selesai mendaftar.

Bak kata orang, “Fast Action, Fast Result” 🙂

 

7. Kalau jadi ahli tak nak buat bisnes, tapi untuk makan je, boleh ke?

Boleh. Shaklee tidak mewajibkan ahlinya untuk membuat bisnes. Tapi, kalau anda membuat bisnes dan mendapat pendapatan sampingan yang lumayan dari Shaklee, lagi bagus kan?

 

8. Apa kelebihan menjadi ahli Shaklee?

Sebagai ahli, anda layak untuk membeli produk Shaklee dengan penjimatan sehingga 20% bagi setiap produk. Bukan itu sahaja, anda juga layak untuk mendapat bonus apabila anda berjaya mengumpul uv, minima 150uv.

 

9. Kalau saya nak buat bisnes, bagaimana? Saya ni pemalu orangnya. Lagipun tak retilah nak buat bisnes?

Anda berminat nak buat bisnes Shaklee? Tahniah, anda sudah membuat keputusan yang bijak. Jangan risau, bagi anda yang pemalu atau tiada pengetahuan nak buat bisnes, Insha Allah kami akan membimbing anda dari A-Z tentang bagaimana anda boleh membuat bisnes Shaklee secara online.

 

10. Kalau Saya Nak daftar sendiri di cawangan Shaklee, boleh ke?

Boleh. Jika anda ingin mendaftar sendiri di cawangan Shaklee, anda boleh meletakkan saya sebagai sponsor, Fatimah Bt Tony dan No ID saya ialah 887938.

Selepas pendaftaran, anda perlu menghubungi saya melalui sms/whatsapp di 011-3201 4534 bagi saya kongsikan beberapa maklumat penting mengenai cara pengambilan vitamin Shaklee, pantang larang dan banyak lagi, dalam kadar segera.

 


PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge