TAWARAN MENARIK UNTUK SET KURUS BAJET

By | February 7, 2017

 

 

Percaya tak, hanya untuk bulan Feb sahaja, anda mampu memiliki set bajet kurus ni dengan PENJIMATAN YANG SANGAT BANYAK. Dengan bajet yang kurang dari RM200, anda mampu memiliki

 

 

  • Alfalfa saiz Small – Beli 1 Dapat Percuma 1
  • Lecithin – Beli 1 Dapat Percuma 1
  • Herblax

 

*Alfalfa Small – satu botol boleh guna untuk 3 bulan

*Lecithin – satu botol boleh guna untuk 1 bulan

*Herblax – satu botol boleh guna untuk 3 bulan

 

 

Nampak tak? Kalau biasa anda beli, beli set ni, memang akan dapat 3 botol je. Tapi, untuk bulan ini, anda boleh dapat 5 Botol. Berbaloi kan???

 

Tapi kan, promosi ini sangat TERHAD. Sebab, ia cuma berlangsung selagi stok ada. Kalau semua orang dah rembat awal, sampai licin semua stok LECITHIN & ALFALFA kat semua cawangan shaklee, maka secara automatik, anda pun tak dapat.

Jadi, kalau nak dapat cepat dan tak nak ketinggalan, baik order sekarang. Jangan tunggu hujung bulan pulak. Takut nanti melepas. hehe..

 

BACA SINI : Rahsia berat badan semakin menurun selepas mengamalkan set kurus Shaklee

 

 

Berminat nak beli set PROMO FEB Shaklee? Tunggu apa lagi, hubungi akak melalui:

WhatsApp: 011-3201 4534 (fatimah)

 

Belian atas talian dengan menekan butang di bawah!