HANGATKAN SEMULA HUBUNGAN SUAMI + ISTERI DENGAN VITAMIN E

By | February 3, 2017

Ingin tak kembalikan semula kehangatan hubungan anda dan pasangan anda, dengan cara yang mudah dan pastinya sangat selamat. ūüôā

Pernah tak anda mendengar bahawa vitamin E juga dikenali sebagai vitamin cinta? Jom Baca. ūüėČ

 

 

Apa Istimewanya Vitamin E Untuk Suami + Isteri ?

  • Kebanyakan lelaki yang mengambil¬†Vitamin E¬†sekurang-kurangnya¬†seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dlm menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya.¬†
  • Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan ‚Äúsexual desires” dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik.¬†Antioksidan yang seimbang dalam¬†VITAMIN E¬†bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekanan.¬†
  • Nitrik oksida membantu¬†pelancaran darah¬†di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik.¬†Maka¬†VITAMIN-E¬†memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan.
  • Pengambilan¬†VITAMIN-E¬†berdosage tinggi iaitu 600-800 IU setiap hari membantu badan wanita¬†menghasilkan estrol dan progesterone untuk mengimbangi lebihan estrogen¬†dalam badan.
  • Kondisi di mana ‚Äúestrogen berlebihan‚ÄĚ akan menyebabkan symptom PMS, seperti risau, kembung perut, sakit kepala, sengugut dan ‚Äúmood swings‚ÄĚ, yang sememangnya akan menganggu keadaan diri seorang wanita.

Hmm.. Dan tahukah anda.. di samping berikan pada suami tersayang.. anda juga kena makan vitamin E ni.. Kenapa? Kerana pengambilan vitamin E dikatakan membantu wajah kita kelihatan muda. Ini kerana vitamin E membantu melambatkan proses penuaan.

 

Tapi ada byk vitamin E di pasaran.. nak beli yg mana satu?

Ambillah vitamin E yang asli , cuba cek labelnya pada botol – alpha tocopherol dan pastikan vitamin E itu beserta sekali unsur selenium agar penyerapan berlaku dengan lebih baik.

Apa lagi khasiat Vitamin E?

Jika anda konsisten dgn Vitamin E yg berkualiti. anda akan lihat kedutan pada bawah mata atau tepi mata beransur hilang…. Selain bagus untuk kulit ia¬†membantu kawal kolestrol , merendahkan triglycerides, bagus untuk saraf, mengecilkan pori-pori pada wajah, jika diambil suami isteri mengeratkan keintiman, bantu atasi kulit kering, berkudis, dan banyak lagi sebenarnya.. dan tahukan anda ia dpt mencerahkan warna kawasan sekita aerola..

_____________________________________________________________

Vitamin E berkualiti pilihan saya adalah Vitamin E dari jenama Shaklee. Kenapa?

Kerana Shaklee mempunyai vitamin E yang mengandungi keperluan lengkap oleh tubuh iaitu 400iu. Ianya vitamin asli dan beserta unsur 10 mg selenium*

 

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI. 

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA‚ÄĚ

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge