TESTIMONI SET KECANTIKAN: Selamat Tinggal Kulit Kusam

By | January 19, 2017

Assalamualaikum,

Bangun pagi dengan semangat yang tinggi nak turun kerja, sudah pasti anda ingin kelihatan segar dan menawan. Namun, sebaik sahaja melihat wajah di cermin, kulit kusam boleh membantutkan semangat seronok anda. Pakai bedak setebal beberapa inci pun, tidak berjaya menutup kulit wajah yang kusam. Alih-alih, tak pasal-pasal pagi anda berubah menjadi moody, macam awan yang mendung. hehee..

Apa yang anda alami, bukanlah perkara yang baru. Ramai juga wanita bekerjaya yang mengalami masalah seperti anda. Bahkan, customer kami, Cik Maisarah. ni pun turut mengalami masalah yang sama.

Namun, beliau mengambil langkah yang bijak, kerana telah memilih vitamin Shaklee, untuk membantu mengatasi masalah beliau. Jom kita dengar pengalaman beliau selepas mengambil vitamin Shaklee. 🙂

 

Inilah perubahan yang beliau alami, sebelum dan selepas mengamalkan vitamin Shaklee.

 

Assalamualaikum kak hanny 😉 

first mai nk ucapkan byk2 terima kasih kat akak sebab kenalkan shaklee dan tak jemu-jemu nk guide mai take supplement dalam kehidupan seharian mai. dulu kan betol-betol mai cakap memang mai tak peduli langsung pasal supplement ke hape kan. tapi bile tengok muka macam eiuwww teruk sangat sampaikan keyakinan diri tue low sangat2, nak jumpa orang malu.nak buat tue tak kena nak buat nie tak kena.betol macam akak cakap selagi tak teruk selagi tue kita tak ambik berat pasal hal penjagaan diri sendiri.mai sertakan sekali gambar mai sebelom take supplement.

Gelap, kusam, jerawat stok macam cendawan tumbuh lepas hujan dengan parutnya lagi. tak tahu mai nk explain macam mane sebab teruk sangat sampaikan kena tempek bedak tebal2 tak nak bagi nampak sangat.Tapi sekarang tak lagi dah 😉 26 March nie genaplah setahun mai consume dengan set skin care yang akak suggestkan tue.memang betol2 puas hati berbaloi-baloi dan mai tak pernah rasa rugi sebab 1 set boleh consume sampai 4 bulan. banyak mai dapat kebaikan dari set skin care nie.

Alhamdulillah sangat-sangat banyak antaranya senang nak bangkit pagi,dulu bukan main susah la nak bangkit pagi. sekarang sebelom alarm bunyik mai dah terpacak bangun ngeh3. kulit dah tak kusam lagi, jerawat pon dah segan nak naik. cume time zon merah tue tak dapat nak dielakkan lah itu pon nak seketul, surutnya cepat je. parut jerawat pon dah mula hilang siket-siket hasil consume dgn ESP.

badan pon tak cepat lesu letih. kadang-kadang malam pon mai still cergas lagi.dah tak lembik macam dulu lagi,dulu asal balik kerja je dah melempek atas katil hehe.second tue gambar without makeup. suke sangat kulit mai dah tak macam dulu happy tq kak 😉 owh lupa pulak mai jugak consume dgn set slimming. hasilnya alhamdulillah syukur even makan masa untuk turunkan berat badan.

akhirnya mai berjaya jugak masalah penghadaman pon dah semakin baik termasuklah sesi pembuangan.dulu cukup susah taw.macam akak selalu pesan dekat mai,jangan lupa ambik air kosong 2-3 liter.penting tue.mai tak pernah lupa pesan akak dan hasilnya sangat-sangat buat mai gembira.tq kak 😉 sayang akak ketat2 😉 😉 mai akan tetap consume dgn shaklee sebab bukan untuk masa sekarang je mai nak sehat,kalo bole sampai ke akhirnya.insha Allah amin 😉

Anda ada masalah seperti Cik Maisarah, dan berminat untuk mencuba vitamin Shaklee? Saya cadangkan anda untuk mengambil Set Kecantikan Shaklee Full Set,. 🙂

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge