SILAU MATA SEMAKIN TURUN SELEPAS AMALKAN VIVIX

By | December 29, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

 

Pernah dengar tak pasal masalah silau mata? Kalau orang yang ada masalah penglihatan macam rabun jauh, biasanya kan, masa buat spek tu, orang yang cek mata tu, mesti akan sebut, berapa degree rabun dan berapa silau mata. Kalau nak tahu, silau mata ni boleh di katakan agak bahaya jugak sebenarnya.

Saya pernah terbaca pasal bahaya silau mata, jika ia terlalu tinggi. Orang yang ada masalah silau mata terlalu tinggi, mempunyai risiko untuk mendapat masalah kebutaan. Sebab itu, jika masalah silau mata anda terlalu tinggi, janganlah ambil mudah. Sebab, anda sudah pasti tidak mahu menyesal kemudian, bukan?

Kat sini, saya nak share, perkongsian salah seorang pengguna setia vivix. Di mana beliau mempunyai masalah silau mata yang lebih dari 200. Tetapi, selepas amalkan vivix, alhamdulillah, silau mata beliau kini semakin menurun dan sekarang cuma dalam bacaan 100 lebih sahaja. Seronok kan? 🙂

 

 

Silau mata Jiha tinggi hingga perlu contact lense khas.

Bermula dengan masalah rabun, dah la power tinggi. Ditambah dengan silau pula. Selama ini memang semakin menaik ataupun tak turun-turun silau mata Jiha ni.

Mata pun sangat sensitif. Ada masa yang tiba-tiba sahaja sebelah mata keluar air, kelam, tak nampak. Paling cemas kalau masa memandu. Dulu kerja berulang alik dari KL ke Sepang.

Tu kalau cuaca biasa, kalau cuaca panas lagi lah hai, rasa mata macam nak tertutup macam ada pemberat..

Tapi tu dulu, Jiha perasan sekarang dalam setahun nak kena macam tu pun payah. Memang Jiha amalkan Vivix dan vitamin Shaklee yang lain untuk kesihatan.

Tak sangka pula bila buat pemeriksaan mata, bacaan silau menurun. Teruja sangat sebab selama ni tak pernah turun malah asek menaik aje.

Jiha akan teruskan pengambilan Vivix dengan lebih konsisten. Harap silau mata akan menurun lagi dan power mata akan menurun juga.

Terima Kasih Shaklee

 


PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 61 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge