TIPS UNTUK BUAT BISNES ONLINE SHAKLEE

By | December 9, 2016

15027980_1342214472466147_6769897627668521525_n

 

Percaya tak kalau akak kata, ramai je pengedar shaklee, yang mempunyai latar belakang pendidikan bukannya dalam bidang nutrisi. Tapi, ia bukan sebagai penanda aras untuk menentukan kejayaan dalam bisnes shaklee. Yang penting kena cuba, kena usaha dan pasti berjaya.

Even surirumah pun ramai je yang join buat bisnes shaklee dan berjaya dengan pendapatan 4-5 angka sebulan. Best kan?

Even akak sendiri pun, kat u dulu belajar pasal kimia. Pasal nutrisi ke, supplemen ke, bisnes ke, apa-apa info kesihatan ke, memang tak sentuh langsung. Memang tak de idea langsung yang tubuh kita juga sebenarnya perlukan nutrisi tambahan, lebih-lebih lagi dulu amalkan amalan cara pemakanan yang sememangnya tak berapa nak sihat. Hehe..

Tapi, itu dulu.. sekarang ni, berlambak je buku pasal kebaikan-kebaikan vitamin ni semua. (Dulu memang dah ada pun, cuma dulu akak gemar beli novel cinta. Biasalah zaman remaja. Hehehhee)

Hari ni, saja nak share dengan kawan-kawan, (mungkin ada yang sedang merisik-risik nak daftar ahli shaklee tapi tak tahu buku apa yang boleh di baca kalau nak buat bisnes) beberapa jenis buku yang akak guna untuk pelajari pasal produk shaklee ni. Ada lagi buku lain, tapi yang 3 ni basic, yang mula-mula akak beli semasa mula-mula serius nak buat bisnes shaklee dulu.

Yang buku product guide tu, free sebab ia memang dah ada dalam member kit. Jadi, kalau nak beli, cuma yang 2 tu jelah.

Lagi satu, shaklee ada juga sediakan info pasal produk dalam shaklee2u tau. Jadi, tak payah lah risau. Banyak je cara nak dapat info pasal produk shaklee yang best ni.

Mudah je kan bisnes shaklee. Hehehe.

 


PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 126 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge