ANDA PERNAH BUAT DETOX?

By | December 5, 2016

15036414_1337002289654032_2222598505463817026_n

Perasan tak, kalau badan anda ada simptom-simptom macam ni:
– sering keletihan, rasa lesu dan tidak bertenaga
– daya tumpuan serta daya ingatan lemah
– tidur tidak berkualiti, kerap ada masalah insomnia
– kulit kusam dan tidak bermaya
– masalah kulit seperti jerawat, ekzema, gatal
– kuku dan rambut berbau
– badan dan nafas berbau

Percaya tak, ini semua adalah simptom yang badan mengandungi toksin.

Ingat tak, pada bulan lepas, saya ada share pasal saya join program detox parasit, kan? program detox parasit ni sesuai untuk semua, termasuklah ibu menyusu. Sebab saya sendiri pun, masih menyusu bayi saya.

Program detox ni, sangat membantu tau, terutamanya ibu-ibu yang kerap rasa badan penat-penat, lepas tu, mudah je lupa ingatan. Mata pulak, rasa nak tidur je. Sebab aper, banyak sangat perubahan yang saya dapat rasa, selepas join program detox parasit ini.

Kalau dulu, makan memang main bantai je. Tapi sekarang, makan sepinggan je dah buat rasa kenyang. Kalau sebelum ni, minum air manis sampai tak ingat. siang malam asyik nak minum air teh lah, nescafe lah, milolah.. Tapi, sekarang, sekali sehari pun dah ok. hehe

Badan pulak rasa lebih ringan, mata pun segar je sepanjang hari. Yang paling best saiz pinggang dah kurang 3.5 inci. Paha pulak, kurang 2.5 inci. hehe..

Baru sekali je join program detox ni, dah nampak perubahan. Patutlah, ramai yang kata, bila join program detox ni, bukan setakat badan makin lebih sihat, tubuh pun semakin kurus.

Program detox ni, bukan setakat sebulan setahun baru buat tau. Kitaorang memang ada buat setiap bulan. Cumanya, saya baru join last month, sebab tak terfikir pun akan manfaatnya.

Bagi yang nak kurus tu, tapi tak pernah berjaya kurus, apa kata anda cuba dulu join program detox ni. berbaloi-baloi.. hehe..

 

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge