DARI ISTERI BEKERJA MENJADI WORK AT HOME MOM

By | November 28, 2016

14956599_1329333700420891_1216142500981220105_n

 

Mula-mula kenal shaklee masa tu dalam pertengahan tahun 2012. Masa tu, masih lagi berkerja sepenuh di sebuah syarikat yang melibatkan kerja dengan O&G. Masa tu tengah pregnant anak kedua. Anak yang sulung, nenek dengan atuk dia jaga kat kampung.

Masa tu tak terfikir pun nak berhenti kerja dan terus jadi surirumah cum work at home mom. hehee..

Bila dah nak bersalin penghujung tahun tu, barulah tergerak hati nak berhenti kerja dan bertekad nak jaga sendiri anak. Bila dah bincang dengan suami, dan terus buat keputusan untuk teruskan bisnes online shaklee. hehe..

Bila dah buat bisnes online ni, macam-macam karenah orang yang kita jumpa. Ada yang terus kita buat kawan pun ada. Lebih-lebih lagi, rakan-rakan sesama bisnes. hehe.

Tak terasa, dah masuk 2016, dan saya masih lagi buat bisnes online untuk produk yang sama. Langsung tak berubah. Hehe..

Kalau nak kongsi pengalaman sepanjang buat bisnes online ni, memang banyak sangat pahit manis nya.

Yang pahitnya, bila orang tanya-tanya, tapi lepas tu terus senyap sampai ke sudah. Risau gak kot-kot kita yang salah cakap.

Tapi, yang manisnya memang banyak. Lebih-lebih lagi, jika orang yang dah beli dari kita, diaorang dapat manfaat daripadanya. Ada orang yang beli untuk kurus, mereka dapat kurus dan kulit yang cantik.

Ada orang yang ambil nak hamil, bila dah amalkan 2-3 bulan, mereka telah berjaya hamil.

Seronok sangat sebab bisnes ini, dapat membuatkan saya banyak membantu ramai orang untuk hidup lebih sihat.

Benarlah kata orang, bila kita buat benda yang kita suka, penat lelah bagaimana sekalipun, kita akan tetap takkan rasa bosan. Biarpun ada masa datang rasa putus asa, tetapi perasaan itu tidak akan bertahan lama. Buat bisnes ni macam dah ketagih dah. hehe..

Sebab, nak tolong orang, bukan hanya melalui wang. Kalau ada wang, boleh tolong dengan wang. Tapi, dengan bantu orang untuk pilih hidup cara sihat, itu pun satu pertolongan. Betul tak?

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge