Kulit Semakin Gebu Selepas 6 Bulan Mengamalkan Vitamin Cantik

By | November 9, 2016

Assalamualaikum ladies semua.. 🙂

Nak tak kalau saya kongsikan testimoni mereka yang telah mengalami perubahan selepas 6 bulan secara konsisten amalkan set kecantikan? Ingat yer, dia amalkan secara konsisten setiap hari, bukan minggu ni ambil, minggu depan skip pulak.. lepas tu, bila dah habis satu esp, tak nak dah top-up.. kalau macam ni, memang lambatlah nak dapat result. hehe

Hari ni, tak nak cerita panjang, sebab saya nak berkongsi pengalaman pelanggan yang mengambil vitamin Shaklee untuk kecantikan. Jom baca pengalaman Pn. Najihah. 🙂

 

Happy Sharing,

Saya consume vitamin utk skincare (esp, vit c, vit e dan bcomp) selama 6 bulan konsisten. Memang kesannya agak lambat pada saya. Tapi sebab yakin dan inginkan kesihatan dalaman, sy teruskan makan dan hasilnya sekarang memang sgt berpuas hati.

Jd pd kalian yang masih belum nmpk sebarang perubahan, bersabarlah dan konsisten. Insya’Allah..

* post before ni terpaksa buang sbb lupe nk letak watermark. Pada yang ingin share, sy benarkan jd xperlu tanye. Pada yg dah ambil pic sblm ni, sila buang yg itu dan ambil yang ini. Sama2 kita berusaha utk mengelakkan sbrg testimoni Shaklee disalah guna.. Terima kasih..

 

Seronok kan? Kalau dulu, kulit nampak kusam je. Kulit penuh dengan parut jerawat. Kulit penuh dengan garis halus penuaan. Tapi sekarang, semenjak mengamalkan vitamin cantik Shaklee, semua tu hilang sedikit demi sedikit.

Saya teringat cerita seorang sahabat saya yang mengamalkan vitamin cantik ni. Ada satu hari tu, beliau jalan-jalan dengan suami kat shopping mall. Kebetulan masa tu, ada pihak SKll buat pameran. Kat situ diaorang ada buat macam testing usia kulit vs usia sebenar. Sahabat saya ni, umur dah 30-an. Anak pun dah 2 orang.

Bila beliau ikutlah testing yang SKll ni buat, saja lah kan, nak juga tahu berapalah usia kulit beliau. Maklumlah, beliau dah amalkan vitamin cantik Shaklee hampir 2 tahun dah. Nak tahu keputusan yang testing SKll tu? Usia kulit beliau masih 27 tahun.. wah.. padahal umur dah 30-an. Tapi kulit masih muda remaja.. haha.. Ini baru amalkan vitamin cantik Shaklee. Bayangkan kalau sahabat saya ni amalkan vivix pula, mesti usia kulit beliau dalam belasan tahun. Sebab, orang yang amalkan vivix ni, usia kulit akan nampak lebih muda 25 tahun. Best kan?

Kalau anda dah berumur 40-an atau 50-an, tapi amalkan vivix ni secara konsisten, saya tak hairan, kalau anda akan nampak lebih muda berbanding dengan kawan anda yang sebaya dengan anda. Awet muda macam anak dara. hehee.. 🙂

Vitamin yang Pn Najihah ambil adalah:

set kecantikan kulit

Dapatkan sekarang set kecantikan ni, kalau nak dapat result cepat. rugi kalau ambil lambat-lambat, takut terlupa nak beli nanti. hehe

 

Klik button untuk membuat pembelian set kecantikan shaklee

Klik button untuk membuat pembelian set kecantikan shaklee

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 163 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge