TESTIMONI: Kini Ayah Bebas Dari Masalah Tekanan Darah Tinggi

By | October 14, 2016

Assalamualaikum,

Apa khabar yer semua hari ini? Saya pasti anda pun tahu bahaya darah tinggi ni kan? Penyakit darah tinggi ni selalu berkait rapat dengan sakit jantung dan diabetes serta stroke. Mungkin, jarang kita dengar sebab ahli keluarga kita atau saudara mara tak de sakit macam ni, atau langsung tak sedar pun sebenarnya.

 

darah-tinggi

 

Saya akui, kita ni, kalau saja nak ke hospital buat pemeriksaan, memang tak akan pergilah. Melainkan kalau pemeriksaan tu ada sebab nya. Macam orang nak buat visa pergi haji, kena ada buat pemeriksaan badan. Bayangkan kalau masa ni, baru kita tahu yang kita ada penyakit berangkai ni, agak-agak, semangat nak pergi haji tu lebih eksited atau jadi macam mana? Tepuk dada, tanya diri sendiri. hehe..

Hari ini, sebenarnya, saya nak berkongsi kegembiraan seorang anak, yang telah menghadiahkan vitamin Shaklee untuk ayah tercinta. 🙂

Jom baca testimoni beliau.

Testimoni terbaru Vivix Shaklee,Vitalea dan Herblax

Abah sy bakal berumur 57 tahun utk tahun ni. Memang ada darah tinggi. Kalau dah kena….memang muka naik merah2 dan pening. Kena banyak rehat dan tak boleh stress.

Sy bagi abah vitalea (sebab abah request nak mulitivitamin shj, malas nak makan banyak2 vitamin). So for a start, dia makan vitalea dulu dan sy nampak dia makin sihat sikit.

Sy minta dia ambil vivix juga sebab diserang lagi darah tinggi buat kali kedua. Yela anak mana yg sanggup nak tengok bapak sakit kan? Korang sanggup ke? Sy tak sanggup

Lepas dia ambil vivix semalam,hari ni nampak sihat! Syukur pada Mu Ya Allah

Kemudian abah sy ada sembelit sejak dulu lagi dan susah buang air besar. So sy bagi dia herblax utk “cuci perut” bagi senang lawas.

Mula2 sy minta dia ambil 2 biji dulu…tapi takda kesan…so sy sarankan ambik 4 biji terus (2x seminggu shj) lepas dia ambil herblax 4 biji…abah sy cakap dia membuang sampai 4x dalam satu hari! Bukan cirit birit tau….tapi membuang macam biasa dan dia rasa lega sgt.

So hingga saat ni,sy akan make sure abah sy ambil vitalea,herblax dan vivix (kongsi dgn mama sy). Ouh ye mama sy nampak semakin muda ok! Sampai sihat la dan mampu berjalan sekitar Jakarta utk shopping sakan…hehehe…

Satu family sy amalkan suplemen shaklee. Sy nak keluarga sy sentiasa sihat (dgn izinNya). Sebab kesihatan mereka takkan dapat dijual beli dgn barangan mewah berjenama.

Kesihatan NO 1.

“Kita berusaha. Allah yg menentukan”

Sy dah berikan yg terbaik utk keluarga sy.

Anda bila lagi?

 

Nak tahu vitamin apa yang beliau beri pada ayah dan ibu beliau?

 

 

Lagi testimoni dari bekas pesakit tekanan darah tinggi. 🙂

 

 

Klik button untuk membuat pembelian online

Klik button untuk membuat pembelian online

 


PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge