Bagaimana Nak Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma?

By | October 13, 2016

Assalamualaikum,

Mungkin anda tidak pernah mendengar istilah menjadi pengedar, tapi dengan cara percuma. Betul ke PERCUMA? Betul. Memang boleh dapatkan keahlian shaklee secara percuma. Tidak perlu bayar yuran keahlian pun. 🙂

 

basic-membership

 

Kalau biasa yuran yang dikenakan adalah RM68.90 dan tambah postage RM10.60 untuk SM. Ini bukan kami pihak pengedar shaklee yang sah kenakan yuran tu tapi shaklee Malaysia yang kenakan kerana dari yuran itulah nanti anda akan mendapat kit member berupa satu beg yang mengandungi buku produk, penerangan terperinci berkenaan sistem shaklee, pricelist, dan segala yang berkaitan. 

Maka ini adalah wajib dibayar oleh sesiapa yang ingin menjadi ahli. Yuran ini adalah seumur hidup. Tidak perlu bayar yuran lagi, dan anda akan menikmati peluang mendapat harga ahli yang lebih menguntungkan iaitu 15-20% potongan dari harga retail.

 

 

Bagaimana mahu dapatkan keahlian percuma ini? Mudah sahaja kerana shaklee akan waive bayaran ahli dengan setiap pembelian bernilai lebih kurang RM700-RM800. Belian produk yang bernilai lebih kurang RM700-RM800 dengan nilai 200 uv maka anda akan layak mendapat keahlian percuma.

 

Terlalu banyak nak beli dengan RM700-RM800? Anda tidak perlu takut kerana anda boleh beli untuk seisi keluarga dan automatik boleh jimat berbulan-bulan di samping automatik akan mendapat harga ahli dengan pembelian tersebut.

Antara produk yang boleh mendapat keahlian percuma dengan mudah adalah jika anda membeli:

Pilihan #1

  • 2 botol vivix

atau

Pilihan #2

  • 3 kotak collagen powder

 

Pembelian ini akan melayakkan anda mendapat keahlian percuma (free membership). Jimat RM68.90 dan jimat juga kerana terus boleh mendapat harga ahli.

 

KEISTIMEWAAN BELI DAN DAFTAR AHLI SEBELUM 16.OKT 2016

Seperti yang pernah saya kongsikan sebelum ini, sebarang pendaftaran ahli pada 1 hingga 15 Okt 2016, akan berpeluang untuk mendapat sebotol lecithin atau sebotol vitamin C plus secara Percuma.

 

PERLU KE BELI VIVIX ATAU COLLAGEN POWDER SAHAJA UNTUK DAPAT FREE MEMBERSHIP?

 

TIDAK. Vitamin apa yang anda ingin beli, adalah terpulang kepada anda. Vivix atau collagen powder adalah contoh vitamin Shaklee yang boleh di pilih sahaja. Kalau nak tahu, cukup 200 atau tak UV untuk setiap vitamin yang anda pilih, senang je. Boleh semak jadual senarai harga produk, untuk buat perkiraan sendiri. 🙂

Nak saya tolong kirakan, pun boleh. Nak lagi senang? Buat pendaftaran ahli secara online, di sini anda akan berpeluang untuk memilih sebanyak mana vitamin yang anda suka. Sebab ia adalah harga ahli yang lengkap dengan uv. Ia dikira secara automatik untuk anda. Jangan lupa beli member kit, tau. 🙂

Jika mahu, anda boleh juga memilih sebarang produk yang menjadi pilihan anda. Boleh campur atau add on mengikut keperluan anda masing-masing. Bagi yang sukar membuat pilihan, boleh hubungi saya dan beritahu apa masalah anda dan cadangan produk yang betul.

Daripada membeli sahaja dengan harga retail, baik terus jadi ahli shaklee kerana setiap pembelian anda akan dapat memgumpul point dan point yang dikumpul ini dapat ditukar dengan cash. Anda akan mendapat cash bonus dari shaklee atas pembelian produk mengikut point yang anda miliki.

Ala macam kad jusco atau bonus link tu. Kalau kita guna dapat point nanti boleh tukar hadiah kan. Lebih kurang itulah konsepnya walau anda bukan nak jadi penjual tapi dengan adanya keahlian sendiri anda lebih dapat berjimat. Mudah kan? Order pula hanya di hujung jari, tidak perlu ke branch shaklee. Semuanya hanya secara online. 🙂

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 321 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge